Pakson, 4 háloszobás luxus családi ház ELADÓ!!! 709_gz

company_logo

220 000 000

Ft

833 333 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 24., 18:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
264 m²

Állapot:
Újszerű

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
1210  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Leírás

Paks, kedvelt családi hazas övezetében 2016-ban épült 4 háloszobás 264 m2-es luxus minőségű családi ház ELADÓ!
Az ingatlan a képeken látható állapotban, frissen festve azonnal költözhető.
A telek kedvező fekvésének és a gondos tervezésnek köszönhetően a ház minden igényt maximálisan kielégít.
Hazaérkezve otthonunka a tágas, dupla garázson keresztül jutunk be az épületbe, ahol a gépészeten túl egy fürdőszoba is helyet kapott.Az utcáról gyalogosan érkezve a földszinten egy dolgozó szoba vagy iroda, egy kisebb és egy nagyobb tároló és egy lépcsőház található. Így a földszinti bejáraton át megérkezve egy külön lakrészt kapunk, mely jól használható akár irodaként vagy egy külön lakrészként is. A nagyobb tároló könnyedén szaunává alakítható. A gépészeti részen található, a fűtés és hűtésért felelős hőszivattyú belső egysége használati melegvíz tárolóval, a mindig friss levegő biztositásához egy profi légtechnila gép, a vízkőmentes fürdőszobák érdekében egy vízlágyító rendszer, plusz a beépített porszvó is itt kapott helyet.
A lépcsőházon át vagy az udvari főbejáraton keresztül az emeletre érve egy világos előszoba, egy tágas nappali, konyha, 3 hálószoba, egy fürdőszoba és a fő hálószoba saját fürdőszobával szolgálja a lakók kényelmét. A ház minden szobája elektromos aluredőnyökkel és szúnyoghálóval felszerelt, a légtechnikának köszönhetően mindig friss a levegő, a hőszivattyús fűtés padlófűtés segítségével fűt, mennyezet hűtésen keresztül hűt, mely jelenleg a legkomfortosabb és legmodernebb megoldás amellett, hogy gazdaságos is. Az épület riasztó és kamerarendszerrel is felszerelt. A nappaliból, a hátsó kertben lévő óriási terasz minden része a lakók nyugalmát és kényelmét hivatott szolgálni, a fedett kiülő kiváló a családi események lebonyolításához, melyet a kerti kemence és
grill sarok tud kiszolgálni a legfinomabb ételekkel. A parkosított hátsó kertben található pázsitot automata locsolórendszer öntözi és automata fűnyíró gondozza, hogy a tulajdonosnak és családjának hazaérkezése után csak a pihenéssel és kikapcsolódással keljen törődni.
Összeségében, egy kiválóan megtervezett és megépített luxus minőségű ház, mely minden igényt kielégít. A mai építőanyag árakat figyelembe véve kiváló választás nagyobb családok kisebb család akár két generáció, de akár vállalkozás számára is.
Ingatlan beszámítás, vagy csere is lehetséges,

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 127929227

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn