Pakson Atomerőmű közvetlen közelében munkásszállás eladó, kiadó.

company_logo

115 000 000

Ft

547 619 Ft/m²

Cím:

Tolna; Paks; Csámpa-puszta

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
210 m²

Állapot:
Jó állapotú

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Leírás

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a Regisztrációs szám keresése menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: UZ010638.. Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót.

Paks Atomerőműhöz közel eső részén eladó egy kúria jellegű 180 nm + 35 nm galériával felszerelt, munkásszállásnak kialakított, padlófűtéses ház 1511nm telekkel.
Az épületben található , egy központi rész ahol 3 szobát ,étkezőt, konyhát, tárolót ,tusolókat, wc-ket alakítottak ki, 3 külön apartmanná alakított nagy szoba, mely galériát is kapott, mindegyikhez tartozik zuhanyozó és wc is. Kulturált szállás lehet egy nagyobb társaság részére (kb 31 fő kényelmesen hosszútávon elszállásolható az épületben) ,akiknek fontos a város közelsége, de a zsúfoltsága nem. az épülethez zárt bekerített terület tartozik , ahol a gépjárművek, gépek biztonságosan tárolhatók. Az épületen új tető van .
Ajánljuk az ingatlant cégeknek ,vállalkozóknak, akik Paks városában emberek elszállásolását kívánják megoldani, kulturált kényelmes körülmények között.
Munkásszállás eladó kiadó Uz010638

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 92775009

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás