Paks óvárosában munkásszállásnak kialakított nagy családi ház eladó.

company_logo

70 000 000

Ft

355 330 Ft/m²

Cím:

Tolna; Paks; Belváros

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
197 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
911  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a Regisztrációs szám keresése menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H.385446 Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót.


Paks óvárosában eladó egy polgári stílusú, teljes körűen felújított munkásszállássá átalakított, közel 200 nm-es családi ház 910 nm-es telken. A felújított ingatlan vegyes falazatú. Hét nagy szobából, hat fürdőből, hat mellékhelyiségből, két konyhából és étkezőből áll. Nyílászáróit részben műanyagra cserélték, de maradt még a régi, jó állapotú faablakokból is. Fűtése gáz cirko, frissen kiépítve, a szobák laminált padlóval burkoltak, a többi helyiség hidegburkolatot kapott. Az elosztása lehetővé teszi kb 26 ember kényelmes folyamatos elszállásolását de hostel, vagy más vállalkozás létrehozására is alkalmas lehet.Az ingatlan azonnal birtokba adható , teljesen felszerelt,akár másnap beköltözhető. Ipari áram van. Tartozik még az ingatlanhoz egy fedett folyosó és terasz, valamint tárolásra alkalmas helyiségek is.A nagy telek lehetővé tesz gépjárművek kényelmes parkolását zárt körülmények között. A közelben bolt, buszmegálló, iskola, templom, és orvosi rendelő egyaránt megtalálható.
Ajánljuk az ingatlant cégeknek,vállalkozóknak, akik Paks városában emberek elszállásolását kívánják megoldani, kulturált kényelmes körülmények között.


Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 92775010

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás