Örök dunai panorámás ház eladó

company_logo

189 000 000

Ft

1 181 250 Ft/m²

Cím:

Tolna; Paks; Malomhegy

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 21:46
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Szintek száma:
2

Kert mérete:
1006  m2

Méret:
160 m²

Leírás

Paksi Éden: Igazi különlegesség!A ház Paks legszebb helyén található. Egyedisége, hogy Dunára néző panorámás látkép és madárcsicsergés biztosítja a nyulamat. Tökéletes választás azoknak, akik egy olyan otthont keresnek, ahol a kényelem és a szépség egyesül. 
A környék:Paks legkedveltebb családi házas övezetében található. A háztól pár perc sétányira található óvoda, iskola, buszmegálló, boltok.
A HÁZ:A ház déli tájolásnak köszönhetően egész nap napfényes. A ház két szintes, mely lehetőséget ad több generáció együttélésének, vagy irodának is. Az udvarról akadálymentesítetten juthatunk be a konyha- étkezőbe. Itt található egy különálló wc és egy zuhanyzó wc-vel, illetve egy szoba. Itt kapott helyet egy spájz is. A ház udvaráról lépcsőn keresztül juthatunk be az ingatlan központi részébe, ahol egy amerikai konyhás nappali található, melynek nyílászárója elektromos redőnnyel ellátott. A nappaliban helyet kapott egy vízteres kandalló is. Ennek a helyiségnek a nagyságának köszönhetően a családi élet színtere tud lenni. A konyhából csodás látkép tárul a Dunára. Innen egy 30 nm2-es teraszra juthatunk ki, ahol a tejes Dunakanyar panorámája tárul elénk. A nappaliból közlekedőn keresztül juthatunk a 3 szobába, illetve a fürdőhelyiségbe és a különálló wc-be. A fürdőszoba fürdőkádas kialakítású.
A parkolást könnyedségét egy elektromos kapu biztosítja, melyből a garázsba könnyedén parkolhatunk. A ház udvarában, illetve az előtt több autó számára biztosított a parkolás lehetősége.
A 1006 nm-es telken álló mediterrán stílusban épült házat a déli tájoláshoz tervezték, hogy minden helyiség, a terasz és a szobák is egész nap napfényesek legyenek. A felkelő nap rögtön besüt a teraszra, a nappaliba és a nagy étkezős konyhába, így a ház minden helyisége egészen késő délutánig gyönyörű napfényes marad.A ház 2 szintes összesen 160 nm, amihez két 30 nm-es terasz és egy kb 60 nm-es térkövezett kocsibeálló is tartozik. Ez a ház a környezetét, a minőségét és a kialakítását tekintve is Paks egyik gyöngyszeme.MINŐSÉG:A házat a tulajdonos a legnagyobb igényességgel újította fel 2003-ban, válogatott szakemberekkel, komoly műszaki felügyelet és folyamatos, szigorú minőségellenőrzés mellett. A minőség, a modern szemlélet és a tökéletes tervezés minden részletben megmutatkozik a gondos tájolástól, a remek alaprajzi elrendezéstől a felhasznált anyagokig.A ház alacsony költségekkel fenntartható, köszönhetően az építési módnak, a remek hőszigetelésnek és a gazdaságosan üzemelő napelemes és napkollektoros rendszernek, aminek a segítségével a rezsi költségek elenyészőek.MŰSZAKI ADATOK:Falak: 45 cm-es kiméretű tégla falszerkezettel és korszerű grafitos hőszigetelésselFödémek és lépcsők: monolit vasbeton szerkezetFűtés: Gáz és Villanyfűtés, minden helyiségben padlófűtéssel és a szobákban plusz radiátorral is lehetséges. A nappaliban található egy vízteres kandalló, mely a fűtésrendszerre csatlakozik. Tetőfedés: Gerald tető, piros színű Tetőszigetelés: fölsős.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147352059

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn