Egyedülálló adottságokkal és lokációval rendelkező ingatlan eladó

72 000 000

Ft

692 308 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
4

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
2

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
705  m2

Méret:
104 m²

Leírás

Kiváló Befektetési Lehetőség Vállalkozóknak És Magánszemélyeknek Egyaránt!

Eladó a Tolna Megyei Balassa János Kórház közvetlen szomszédságában épült, 104 m2-es családi ház kétszintes melléképülettel (garázsként is használható), nagy udvarral, 705 m2-es telken.

Az ingatlan egyedülálló lokációja révén Szekszárd kertvárosi része közvetlen szomszédságában, ugyanakkor a központ közvetlen közelében fekszik, így buszmegálló, iskola, óvoda, üzletek gyalogosan is mindössze 5 perces távolságra elérhetők. A környék lakó- és üzleti célokra egyaránt alkalmas, az ingatlan adottságaiban rejlő lehetőségek alapján kitűnő választás lehet befektetőknek, családosoknak, vállalkozás céljára (pl. magánorvosi rendelő, iroda, szálláshely, gyorsétterem, stb.).

A közvetlen lakó-szomszédokkal nem rendelkező 705 m2-es telek sarkon helyezkedik el, így két utcáról is megközelíthető. A kerítéssel határolt telken két, gépjárművel való közlekedésre is alkalmas kapu került kialakításra.

A téglaépítésű családi ház 1960-ban épült. Az ingatlan összközműves, víz, villany, csatorna az épületbe, gáz pedig a telekre bekötésre került. A ház szerkezetileg és statikailag jó állapotban van, ugyanakkor általános állapotát tekintve teljes felújításra szorul. Az épület lakótere 104 m2, jelenleg 4 db szoba található benne. A lakótérből közvetlen kijárás nyílik egy 11 m2-es járólapos, fedett teraszra. Az épülethez egy 45 m2-es terméskő falazatú pinceszint is tartozik, ahol kazánház, tároló, feldolgozó és egy 13 m-es téglaboltozatos pince található. Az épület padlástere beépíthető, így itt akár egy külön lakótér is kialakítható. Az ingatlan elhelyezkedésén túl különlegessége, hogy azon egy 2*37 m2-es, kétszintes, 1987-ben épült melléképület található, mely két külön bejárattal rendelkezik. A beton alapozású, téglaépítésű melléképületbe villany, víz bekötésre került, emellett a padlószőnyeggel borított emeleti szinten konvektoros fűtés is biztosított. A melléképület az új tulajdonos szándékától függően akár több gépjármű tárolására is alkalmas garázs, raktár, műhely vagy akár üzlethelyiség funkciót is betölthet. A házhoz tartozó mintegy 500 m2-es kert és udvar egyaránt alkalmas szabadidős tevékenységre, növénytermesztésre, de a telek 60%-os beépíthetőségéből adódóan az új tulajdonosnak a meglévő ház bővítésére, új ház építésére is lehetősége van. A telek végétől pár méterre található egy kb. 50 autó befogadására alkalmas nyilvános parkoló.

Az ingatlan jó alap ahhoz, hogy megálmodja, és kompromisszumok nélkül saját ízlésére formálja otthonát kertvárosi, ugyanakkor a városközponthoz is közeli környezetben, emellett befektetésnek is kiváló lehetőség.

Ingatlanközvetítői Segítséget Köszönjük, Nem Kérünk.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146786116

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn