Dombori - Fehér ház étterem 84 M Ft

company_logo

84 000 000

Ft

240 000 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 20:54
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
350 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb
Erkély, terasz:
Van

Leírás

Domboriban eladó a Fehér Ház étterem. Ha a környéken ezt hallja valaki, hogy a Fehér Ház, azaz a White House biztos, hogy azonnal beugrik egy kellemes nyári emlék és szinte a szájában érzi az igazi, kemencében sült pizza ízét :-)

Dombori közigazgatásilag Faddhoz tartozik így a nem helyiek még mindig sokszor Fadd-Domboriként ismerik. Szekszárdtól és Pakstól is egyaránt 25 percre található, az M6-os autópályáról is könnyen elérhető, Budapest mindössze 1.5 óra.

A 350 nm alapterületű étterem közvetlenül a strand mellett van, más vendéglátóhelyek szomszédságában, jól bejáratott, keresett hely, működési engedéllyel, beszállítói kapcsolatrendszerrel, keresett facebook oldallal rendelkezik, teljes mértékben felszerelt, gépesített, az üzemeltető gazdasági társaság is megvásárolható plusz költségért. A vételár részét képezik a titkos receptek és az arculati anyagok. Bent kb. 40, míg kint a több mint 150 nm-es teraszon 60 fő tud leülni, így alkalmas akár nagyobb rendezvények lebonyolítására is.

A műszaki paramétereket tekintve: a falazat hőszigetelt acélvázas szendvicsszerkezet, a födém szintén acélvázas, a nyílászárók hőszigeteltek, acél-, és faszerkezetűek. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs és egy lakrész, ami alkalmas a dolgozók elszállásolására, de akár külön bérbeadásra is.

Dombori országos szinten egyre keresettebb, sokan állandó lakóhelyükként választják, folyamatosak az ingatlanfelújítások, így a vendéglátóipar előtt is bíztató jövő áll.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138144962

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Dr Solymár Anna Virág

Dr.Deákné Dr. Solymár Anna Virág e.v.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn