Dombori, Tengerszem dunai panorámás lakható vízparti ház

company_logo

79 900 000

Ft

940 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 22:35
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
85 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
400  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Járd be az ingatlant az időt spóroló 3D bemutatón keresztül:

Tolna megyében Fadd-Domboritól 10 percnyire, közvetlen a Duna parton eladó könnyűszerkezetes, lakható, egyedi hangulatú hétvégi ház. Budapest az M6 autópályán keresztül bő másfél óra, az épülő atomerőmű 30 perc alatt elérhető.
A vízparti ingatlan Fadd-Dombori felől közelíthető meg. Miután leértünk a Duna partra, onnan kb. 5 percnyi autóút következik a fákkal övezett földesúton. Ezután érkezünk a nyugodt, kellemes, természetközeli ingatlanunkhoz.
Anno az eredeti tulajdonos hosszútávra tervezett, így a fa könnyűszerkezetes épületet minőségben építette meg. A falszerkezetet kőzetgyapottal hőszigetelte, melyet kívül és belül is fával borított. A fagerendás födém szintén hőszigetelt és saját tapasztalatom, hogy mind télen, mind nyáron átlagon felüli a belső klímája. Az alapozáskor 100 m3 beton felhasználásával érték el a stabilitást.
2020-ban felszerelésre került 2db Gree típusú hűtő-fűtő klíma, ami a meglévő kandallót tökéletesen egészíti ki a téli időszakban. A melegvizet elektromos bojler szolgáltatja. A fúrt kútról működő vízvezeték rendszert szintén 2020-ban újították fel, amikor a szivattyút is cserélték. Amennyiben szűrőrendszerrel kiegészítik, ivóvíz minőség is előállítható. Az elektromos hálózatot szintén ebben az évben korszerűsítettek. A villanyszámla kb 20.000 Ft/hó. A biztonságról külső kamerarendszer gondoskodik.
Az ingatlan 85 m2 belső, és 70 m2 külső, vízre néző fedett terasszal rendelkezik. Alaprajza egyszerű, itt nincsenek felesleges terek. A lakrész 2 db 18 m2-es szobából, 46 m2-es nappali-konyha-étkezőből, külön fürdő és wc helyiségekből áll. Nyílászárói fa szerkezetűek hőszigetelő üvegezéssel.
Itt mindent a Duna határoz meg. Ezért lett úgy kialakítva, hogy a nappali-konyha-étkezőből végig a víz panorámája tárul elénk, illetve a 70 m2-es fedett terasz hangulatát is a víz határozza meg. Itt külső konyhát is kialakítottak, gépesítettek (tűzhely, mosógép, mosogatógép), mely a vételár része.
Külső gépház épületében kapott helyet a 2020-ban cserélt szivattyú rendszer. A szennyvízhez 10 m3-es zárt acéltartály lett kialakítva. Továbbá 1 db mobilgarázs került elhelyezésre a telken, amely a vételár részét képezi.
Az ingatlanhoz tartozik a vízügyi engedéllyel rendelkező stég is, ahol hajónkat biztonságosan kiköthetjük.
A teljes terület 6248 m2, osztatlan közös, vagyis több tulajdonossal rendelkezik a telek. Ez azt jelenti, hogy ezen a részen több ingatlan is található, de mindenki a saját telekrészét használja és gondozza. Nincs átjárás. A telkünk akár le is keríthető, ahogy több ingatlannál erre van is példa. Az ingatlanhoz tartozó telekméret hozzávetőleg 400 m2.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődésed, keress bizalommal a telefonszámon.
Teljes ingatlankínálatunk:
Videó csatornánk:
Facebook oldalunk:
A közművek átirásában segítségnyújtó partnerünk a Panszasz:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 123812037

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás