Bonyhádon eladó sokoldalúan hasznosítható 172 m-es ingatlan!

company_logo

93 000 000

Ft

540 698 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 21., 08:53
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Szintek száma:
2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
különálló

Kert mérete:
928  m2

Méret:
172 m²

Leírás

Megvételre kínálunk egy 2011-ben épült, jelenleg irodának használt, többféle funkcióval hasznosítható épületet, amely kiváló állapotban van. Az ingatlan Bonyhádon, a közkedvelt Szecska városrészben található, hasznos alapterülete 172 m, és egy 928 m-es telken helyezkedik el.
Az épület földszintes és tetőtérrel rendelkezik, amely beépítésre előkészített, és külön bejárattal is megközelíthető, így akár különálló lakásként, irodaként vagy más célra is használható. A belső terek világosak, jól kialakítottak, a helyiségek megfelelő méretűek, kényelmes elrendezéssel. A főbejárat egy nagy teraszról nyílik, amely szintén az ingatlan vonzó tulajdonságai közé tartozik. Korszerű fűtési rendszer: gáz- és fatüzelésű kazán, valamint a hűtésről klímaberendezések gondoskodnak. A homlokzat hőszigetelt, a nyílászárók korszerűek, az épület karbantartott, és esztétikailag is kifogástalan állapotban van.
Az ingatlan elosztása a következő: 5 kisebb irodahelyiség, étkező, 2 koedukált mosdó, tárolók és kazánház. A tetőtér beépítését már elkezdték: a tető szigetelt, és a gipszkartonozáshoz lécezéssel előkészítették. Emellett a fűtési rendszer kialakítását is elkezdték a tetőtérben. A parkoló hatalmas, kavicsos, és elektromos kapuval rendelkezik a könnyű hozzáférés érdekében.
Az ingatlan többféle célra is használható: lehet belőle lakóépület, iroda, üzlet, szolgáltatóhely (nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális, kulturális, szállás jellegű, sport rendeltetésű), mivel a helyi építési szabályok ezt megengedik. Az épület más funkciókra is átalakítható, és van lehetőség további fejlesztésre is, például a tetőtér beépítésével, akár több lakás kialakítására is van lehetőség.
Ön vállalkozó? Most kedvező kamatozású hitelprogram keretében van lehetőség fejlesztésre vagy felújításra, cégek számára áfa-mentesen!
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a sokoldalúan kihasználható ingatlan, forduljon hozzánk bizalommal! Megtekintése kizárólag irodánkkal előre egyeztetett időpontban lehetséges! Ár: 93Mft

Hirdetés azonosító: 150989775

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn