Balaton közeli családi ház 12595 m2 telekkel eladó!

38 500 000

Ft

385 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 7., 10:53

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
12595  m2
Méret:
100 m²

Leírás

Siófoktól 38 km-re Tamási termálvárosban, csendes nyugodt helyen, csodálatos környezetben 12595 m2 területen, felújításra szoruló ház eladó.
A házban 3 szoba, konyha, fürdő, külön helyiségben wc található, alapterület közel 100 m2. Tartozik hozzá, két pince, fatároló, feldolgozó helyiség füstülővel, külső kamra is. A vízellátás ásott kútról biztosított. Villany van. A ház vegyes falazatú. (tégla és vályog). Fűtés hagyományos kályhával megoldott, meleg vizet egy fatüzelési bojler adja.
A tulajdoni lap szerint lakóház, udvar (1033 m2); szántó, kert, szőlő, gyümölcsös (11562 m2) rendeltetésű, zártkerti ingatlan.
Ár: 38,5 millió Ft.

Az ingatlan csodálatos környezetben található, erdős fás, dombos terület túrázásra, terep kerékpározásra, de kiválóan alkalmas lovaglásra is. A város zajától távol, de mégis gyalog, autóval kerékpárral könnyen megközelíthető helyen van. A kerékpárút ráhajtója is nagyon könnyen elérhető. Tamásiból 2 kiváló, gépkocsi forgalom elől elzárt kerékpárút is indul a 65-ös számú főútról, a Koppány folyó hídjától. Az egyik Pári irányába, egy kicsi, kedves sváb faluba vezet kb. 6 km hosszan a régi vasúti sínek helyén, így nincs benne emelkedő. A 10,4 km hosszúságú bringaút a Koppány folyó mentén halad, majd ezt követően a Pacsmagi-tavak Természetvédelmi Területen vezet keresztül. (Tervben van a Balatoni és Pécset összekötőtő szakasz kiépítése is.)
A telekről csodálatos kilátás, a városra.
Tamásiból 2 kiváló, gépkocsi forgalom elől elzárt kerékpárút is indul. . A 10,4 km hosszúságú bringaút a Koppány folyó mentén halad, majd ezt követően a Pacsmagi-tavak Természetvédelmi Területen vezet keresztül. A környék bőséges lehetőséget biztosít a vadászat és a horgászat kedvelőinek. Siófok távolsága 40 km, ahol viszont a Balaton adta nyári strandolás lehetőségeit használhatja ki. Tamási egy élhető, természetközeli, családias hangulatú kisváros, ahol minden alapvető szolgáltatást megtalál. Waldorf óvoda és iskola is működik.

Hirdetés azonosító: 150713925

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 16 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn