Szép környezetben, szép házat keres? Megtalálta! :)

47 000 000

Ft

350 746 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 20., 16:06

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint
Méret:
134 m²

Leírás

Tiszalök csendes kis utcájában, mégis a központhoz közel eladó egy 1981-ben épült 134 nm-es családi ház. Az ingatlan 1630 nm-en fekszik.

Az udvar első része gyönyörűen parkosított, hátsó része füvesített, illetve kaviccsal leszórt. Kint található egy 15 nm-es medence, amely kisebb felújítást igényel, s ezután hibátlanul használható. Filagória teszi tökéletessé a kint tartózkodást, amelyben kényelmesen elfér akár 15 ember is. Az ő finom ételeik elkészítéséhez segítséget nyújt egy téglából kirakott, placcos főzőalkalmatosság, illetve gáztűzhely, bográcsozó és szalonnasütő is van! Az udvar látványát teszi igazán hangulatossá egy kis kerti tó, a benne lakók igen csendesek, de annál szebbek! :)

A ház magasságát emeli, hogy garázs található alatta (ebből van egy az udvar hátsó részében is, akár két autó is elfér benne, vagy tárolóhelynek is szuper!)

A házba belépve egy kis előtér fogad minket, innen léphetünk a tágas és világos nappaliba, ahonnan kiérve még egy erkélyről is megcsodálhatjuk a gyönyörű fenyőfákat! Kis folyosóról nyílik egy lejárat a pincébe ( s onnan még egy borospincének is kialakítható helyiségbe). A folyosó végén egy sarokkádas fürdőszoba és egy wc található.
Eltolt szinten helyezkedik el A Konyha... nem véletlen a csupa nagybetű... csodálatos, vonzó, tágas, világos hely, ebédlővel együtt, s innen a teraszra kilépve nagyon szép kilátás nyílik az egész udvarra, filagórára, kerti tóra, medencére... A konyha színvonalát emeli a beépített, modern konyhaszekrény, beépített sütő és mikró, indukciós főzőlap, páraelszívó, illetve a konyhaszigetbe elrejtett mosogatógép.

A lépcsőn felérve 3 szobát találunk, egyikből egy újabb erkély nyílik, illetve ugyanebben a szobában egy nagy gardób is beépítésre került. Kis folyosó vezet a fürdőszobába, ahol a wc is található. Van még egy kisebb tárolóhely a közlekedő végénél, amin keresztül a padlás feljárójához is eljuthatunk (tiszta Narnia! :) )

A ház fűtése a pincében lévő gázkazánnal, illetve vegyestüzelésű kazánnal is megoldható.

Ennek a gyönyörű ingatlannak a nappalija, és a konyhája az ebédlővel együtt 2021-ben teljes felújításon esett át. Beépített spot lámpák, rejtett világítások is helyet kaptak, s az egész házban minden nyílászáró műanyagra lett cserélve, illetve a parketták laminálása is ekkor történt.

Tájékoztatom a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan nem tehermentes.
Albérletbe nem kiadó.

A feltüntetett ár irányár, komoly érdeklődő esetén alkuképes!

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kis Földi Paradicsom, úgy szerettel várom hívását a hét minden napján 7 óra és 19 óra között.

Hirdetés azonosító: 150978804

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 22 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn