Ősfákkal körbevett, jól megépített családi ház Oroson!

company_logo

75 000 000

Ft

539 568 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 24., 20:42
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
139 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
2060  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Bizalommal kínálok egy nagyon különleges ingatlant a Vezér utcában Oroson.A ház téglából épült, 1981-ben. Az akkori építkezési forma és a tulajdonos sok dolgot követelt. Ebben a mondatban benne rejlik, hogy egy jó építésű, megbízhatóan kiváló minőségű házról van szó. A ház egy 2060 nm-es telken fekszik. Ha túl nagynak találja, a telek természetesen megosztható, s értékesíthető.
Az udvaron csodálatos ősfák nyújtanak páratlan látványt.Az idilli környezetben megépült ház tökéletes elosztású, melyet az alaprajz is tükröz. Méreteiben és elosztásában sem tér el az ott felrajzoltaktól. A tető lindabbal fedett. Az udvar térburkolattal van ellátva, ahol nincs betelepítve zöld növénnyel. Az ingatlanban a megépítése óta már több fontos felújítás is történt. A tető átfedése, beleértendő a melléképületeken is. /lindab/ . A csatorna műanyagra történő cseréje, szintén minden felülépítményen! 15 cm-es szigetelés van a házon. Műanyag nyílászárók. 2 éve történt a kandalló beépítése is. Radiátorat időközben szintén kicserélték. Szobák és minden más helyiségek burkolatának kicserélése is megtörtént. A villanyvezetékek felújítása is megtörtént. A kazán szintén ki lett cserélve, ill. a konyhabútor is, teljes gépesítéssel együtt.
A lakótér 138,5 nm, (fsz 96 nm+ em:42,5 nm). A felső szinten két hálószoba van, melyhez kis dolgozótér is tartozik. Mind a kettőhöz loggia lett építve, ahonnan csodás a kilátás a hatalmas fenyőkre, s a madarak játékára.
A fűtés gázcirkó, azonban + kandalló is ad lehetőséget a ház teljes fűtésére. A tüzifa adott, hiszen a folyamatosan kivágott fa az udvaron, ill. telken található. (kb 400 fa van a kertben).
A házban légkondicionáló és riasztórendszer van beépítve.
A ház fekvése K-Ny.
Az étkezőből az udvar irányába kilépve egy fedett kb.40 nm-es terasz ad lehetséget a nyári társasági kiülős partykhoz. Az udvaron melléképületek találhatóank, szintén téglából és lindabbal fedve. A nyári konyha alatt kb 16 nm-es pince található. Ez mellett egy 2 állásos és egy 1 állásos garázs külön elektromos ajtóval, s külön helyiségként van megépítve. S ennek folytatásában egy kb 35-40 nm-es kerthelyiség, kerti ülőgarnitúrával, sütő-, főző tűzhelyekkel felszerelve.
A telek folytásában eladó 4 db 1000 nm-es építési telek, melyet külön szorgalmi úton lehet megközelíteni. Erről bővebben szóban adnék információt, mivel ez külön árral meghírdetve eladó.
Engedje meg, hogy a teljesség igénye nélkül írjam le az ingatlan bemutatását, ha felkeltettem a kíváncsiságát, úgy szívesen referálok mindenről részletesen, küldök több fotót is akár, itt most ennyire van lehetőség.
Érdeklődését szívesen fogadom, ha nem tudom felvenni a telefont, minden esetben visszahívom.
Az Ingatlan Üzlet, Az Otthon Érték!
Válasszon Okosan!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143023860

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn