ÖRÖK OTTHON NYÍREGYHÁZA-KERTVÁROSBAN - TÉGLAÉPÍTÉSŰ, AMERIKAI KONYHÁS

company_logo

85 000 000

Ft

384 615 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 22., 20:06
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
221 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Leírás

Fedezze fel ezt a mesés, szívvel-lélekkel tervezett családi házat Nyíregyháza-Kertváros frekventált részén! Minőségi építés, hívogató kert, és világos, barátságos belső tér jellemzi ezt az Amerikai konyhás nappali + három hálószobás otthont. 

Az ingatlan a Nyíregyháza központjától 3 km-re, egy csendes utcában található, mely jól megközelíthető autóval, de közlekedés szempontjából sem kell lemondania a kényelméről, a legközelebbi buszmegálló mindössze 300 m-re található. 

A ház ÉD-irányban néz, azonban ablakai tájolásának köszönhetően a napfény mindig bevilágítja az otthont. A szívhez szóló belső tér HB 38-as téglából készült, 5 cm-es hőszigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, hőszigetelő ablakokkal, Bramac cserép tetővel. A melegről cirkó-gázkazán és vegyes tüzelésű kazán, a hűvösről pedig klímaberendezés gondoskodik. 

A padlókon laminált parketta, a többi helyiségben pedig kerámia burkolat húzódik. Az elegáns diófából készült, egyedileg gyártott konyhabútor és előszoba szekrény a vételár részét képezi - ezek a képeken is láthatóak. 

Az otthon két szinten helyezkedik el: a pince tárolóval, tüzelőtárolóval, kazánházzal, a földszint pedig kényelmes nappalival, étkezővel, három hálószobával, fürdőszobákkal, gardróbbal, kamrával, garázzsal és mosószobával. 

A 751 m2-es körbekerített telken egy szépen parkosított kert található, fúrt kúttal a növények öntözéséhez.  

A ház északi oldalán található fedett kerti konyha az otthon tökéletes kiegészítője. Ez a rész az ingatlan különleges szabadidős területe, ahol a családi és baráti összejövetelek alkalmával a szabadban is élvezhető a főzés élménye. 

Az fedett terasz ideális helyszínt biztosít a kerti sütögetéshez és grillezéshez, a fedés pedig védelmet nyújt a napsütés ellen, így még a legforróbb nyári napokon is kellemesen hűvös marad. A konyha területe tágas és jól felszerelt, ami lehetővé teszi, hogy akár nagyobb vendégsereg ellátását is könnyedén megoldja. 

Ezen kívül, a fedett kerti konyha mellet található a fából készült kerti tároló, amely tökéletes hely a kerti eszközök, grillsütő, és egyéb szabadidős kellékek tárolására. A kerti konyha így nem csak egy szabadidős terület, de a praktikus és rendezett kertfenntartás szempontjából is nélkülözhetetlen. 

Ha Ön egy különleges otthont keres, ahol minden részletre odafigyeltek, és ahol minden nap egy új fejezete kezdődhet a családi életnek, akkor ne keressen tovább, forduljon hozzánk bizalommal. 

(IF672600527)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139586764

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn