Mediterrán luxus villa eladó Sóstógyógyfürdőn!

company_logo

300 000 000

Ft

882 353 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 8., 11:20
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
2

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
6000  m2
Méret:
340 m²

Leírás

Egyszer volt, hol nem voltegyszer az Év Háza volt!
Eladó exkluzív mediterrán villa Sóstófürdőn: Luxus és innováció a nyugalom szigetén!
Ingatlanvideó:
Most megvalósíthatja álmait ezzel az egyedülálló mediterrán villával, amely Magyarország legkiválóbb ingatlanjai közé tartozik. A 2012-ben az Év Háza díjat elnyert otthon nem csupán egy ingatlan, hanem életstílus, ahol a természet közelsége találkozik a legmodernebb technológiai újításokkal.

A ház teljes felújításon esett át, amely során kiemelt figyelmet fordítottak a legkorszerűbb műszaki berendezések és energiatakarékos megoldások integrálására. Az ingatlan teljesen passzív házként funkcionál, amit a 20 kW-os napelemrendszer és a 20 kW-os akkumulátor tárolási rendszer biztosít. Így Ön nemcsak a környezetet kíméli, de jelentős energiaköltségeket is megtakaríthat. A fűtést egy modern levegő-víz hőszivattyú látja el, amit a fal hűtés-fűtésen keresztül fog majd érzékelni.

Lakótér 340 m2: Amikor belép ebbe a villába, azonnal magával ragadja a mediterrán életérzés melegsége és eleganciája.
A tágas nappaliba a természetes fény minden szegletet beragyog. A négy hálószoba bőséges teret biztosít a család minden tagja számára, míg a gardrób elegáns megoldást kínál az összes ruhadarab és kiegészítő tárolására. Szintenként egy modern fürdőszoba található. Ez az otthon nemcsak a mindennapi élet kényelmét szolgálja, hanem a luxust is, amelyre mindig is vágyott

Az ingatlan extrái lenyűgözőek: az alumínium nyílászárók és zsalugáterek, beépített kamerarendszer biztosítja otthona teljes körű védelmét, így mindig nyugodtan hajthatja álomra a fejét. A szauna és a wellness részleg az udvaron pedig garantálják, hogy otthona a kikapcsolódás és a feltöltődés tökéletes helyszíne legyen. A központi porszívórendszernek köszönhetően a ház tisztántartása is gyerekjáték, így Önnek csak a pihenéssel kell foglalkoznia.

A hatalmas kertben egy varázslatos halastó található, amely partján egy romantikus csónakház kapott helyet. Itt minden adott egy nyugodt délutáni pihenéshez.
A hatalmas terasz a kültéri élet központja. A grill bázis és sütögetők révén a hely a családi összejövetelek, baráti vacsorák színtere lehet. A teraszról kilépve közvetlenül egy kültéri medence és jakuzzi új szintre emeli a wellnes élményt.
A jelenlegi tulajdonosok számára ez a villa nem csupán egy ingatlan, hanem egy valódi otthon, ahová mindig örömmel térnek haza.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és engedje meg, hogy megmutassuk ezt az exkluzív otthont, ahol a luxus, az innováció és a természet tökéletes harmóniában találkozik. Az Ön új élete csak egy lépésre van.

Hirdetés azonosító: 149760810

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn