Különleges helyen jól megálmodott családi ház

company_logo

105 000 000

Ft

336 538 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 24., 20:44
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
312 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
5000  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Amikor felkérést kaptam ennek az ingatlannak az értékesítésére, nem gondoltam, hogy ennyire különleges látványban lesz részem. Az ingatlan helyét igen nehezen találtam meg, hiába van Nyírtura legegyszerűbben megközelíthető utcájában. Az utcáról nem látszik, hogy milyen fantasztikus helyen van ez a jól megtervezett ház. Tehát ha úgy szeretnél "elbújni" a kíváncsi tekintetek elől, hogy mégis a település egyik legjobb utcájában élsz, nem messze Nyíregyházától sem, ráadásul egy 5000 nm-es erdősített terület közepén, akkor ezt meg kell nézned.
A színek? Hát ez ilyen. A gazdája színes egyéniségét tükrözi, a jókedvet, a derűt, a mosolyt. Mondtam is, mintha egy meseoviban lennék vagy egy vidám játszóházban.
Ennyit az érzésekről, melyet kiváltott belőlem.
A tények pedig: 2004-ben saját terv alapján épült, hőszigetelő és energiatakarékos 38-as porotherm téglából,+ 6 cm-es külső szigetelést kapott. A mennyezeti szigetelés 30 cm-es, a belső hőmérsékleten érezhetőek is a fentiek. Fűtése többféle módon megoldható. Vegyes tüzelésű kazánnal, s gázcirkó kazánnal egyaránt. A falikazán alig 1 éves, s még nem volt használatban, hiszen a házat körbeölelő erdő lehetőséget nyújt a legolcsóbb és legjobb tüzelési módra, a fával történő különleges samottéglával rakott egyedi kandalló tüzelésre. A házban 3 hálószoba, s egy hatalmas nappali található. Igen, jól látod, a nappaliban a szauna! A fürdőszobák száma 2, kád és zuhanyzó egyaránt. A garázs a ház egyik 50 nm-es helyisége. A ház fekvése K-D-Ny, a szobákban hatalmas üvegfelületeken át engedi láttatni az erdő csodálatos látványát. A konyhából egy 40 nm-es terasz ad nyáron pihenésre lehetőséget. Az udvar hátsó része térburkolattal van ellátva, ahol 2 garázs, s 1 tároló és filegória is található. A fák, a madarak s a természet csendes és pihentető életérzésében élni minden ember vágya. Itt egy különleges lehetőség!
Részletesen akkor tudok erről beszélni, ha megtekinted. Arra felhívom a figyelmet, csak az keressen, aki valóban vásárolni szeretne ingatlant.
Az ingatlan üzlet, az otthon érték!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143530448

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn