Eladó családi ház Rakamaz

16 900 000

Ft

169 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 22., 16:41

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1053  m2
Méret:
100 m²

Leírás

Eladó egy teljesen felújított családi ház Tokajtól 5 km-re, Rakamazon. Az ingatlan tehermentes, magánszemélytől vásárolható. A felújítás során az ingatlan új tetőt kapott, cserélve lett a teljes villamos hálózat, a vízvezeték rendszer. A belső falak mindenhol gipszkartonozottak és frissen vannak festve, mindhárom szoba betonozott és padlószőnyeggel van borítva. A konyha és az ebédlő amerikai stílusú, nagy méretű járólapokkal. A fürdőszobában található a WC, kézmosó és zuhanyzó, melyek teljesen újonnan vannak beépítve. A meleg vizet villanybojler biztosítja ami szintén teljesen új. A helység nagyságából adódóan akár fürdőkád is beépíthető. Cserélve lett az ajtó és minden külső nyílászáró hőszigetelt műanyagra.
A ház jól szigetelt a falak vastagságából adódóan, hiszen az ingatlan terméskő alapon vályog és kő falazattal épült, valamint blokk falazatú helyiséggel lett bővítve a konyha-ebédlő rész. A falazat teljesen épp és stabil, nem nedvesedik, mert a ház körbe van csatornázva és macskajárda is található a hátsó falaknál. Korábban a fűtést gázkonvektorok biztosították, melyek le lettek szerelve, helyette fali elektromos fűtőtestek lettek telepítve minden helységben, saját villamos hálózat kiépítésével. Tehát a fűtés mindenhol megoldott. A ház teljes homlokzata nemesvakolatú, mely új színezést kapott a lábazattal együtt. Az utcafronton a kerítés teljesen új, az udvar eleje zárt és térkövezett, a kocsibeálló a kapu előtt betonozott. Az udvar folytatásában egy korábbi épület betonalapja megtalálható, mely hivatalosan a földhivatali térképen is fel van tüntetve, és akár garázs építésére is megfelel. A hátsó kert egyenlőre füves és néhány kisebb gyümölcsfa van benne, nyugodt környezetet és szép kilátást biztosít a Tokaji hegyre és szinte az egész Zempléni hegységre. Számtalan ötletet meg lehet ott valósítani, szalonnasütő, pagoda, gyermekjátszórész, medence és konyhakert is elfér kényelmesen.
Az ingatlan Rakamaz központi részén helyezkedik el, 3-500 méterre találhatóak boltok, vasútállomás, buszmegálló, óvoda, és iskola is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148734497

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 9 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn