Eladó Lakás, Nyíregyháza

company_logo

44 500 000

Ft

695 313 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
64 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Havi közösköltség:
7100  Ft/hó

Félszobák száma:
2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Eladásra kínálom hitel és tehermentesen, Nyíregyháza belváros szívében, mégis csendes környezetben lévő, 2. emeleti, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ
64 m2-es, 1+2 szobás társasházi lakást!
Az épület tégla építésű, külső hőszigeteléssel. A konyha és a nagyszoba ablakai déli tájolásúak, a kilátás a csendes belső udvari parkosított területre néznek. Külön nyíló 1 nagy és 2 kisebb szoba, étkező, különálló konyha, kamra, WC, fürdőszoba, 2 folyosó helyiségekkel rendelkezik. Központi fűtéses, radiátoronként szabályozható termosztáttal és egyedi hőmennyiség mérőkkel felszerelve. A lakás teljes villanyvezeték, víz és szennyvíz vezetékei és radiátorai ki lettek cserélve. Egyedi konyha és gardróbszekrények lettek beépítve, indukciós főzőlappal, elektromos tűzhellyel, mosogató géppel. A fürdőszobában hidromasszázs gőzkabin van, két törölköző szárítós radiátor, az egyik a központi fűtésre van kötve, a másik független elektronos fűtésű. A szobák laminált padlóval rendelkeznek, ezen kívül az összes többi helyiség járólappal burkolt, fürdőszoba, WC mennyezetig csempézett. Az összes kültéri ablak pár hónapja lett kicserélve műanyag nyílászárókra 3 rétegű üvegezéssel, minden ablak új redőnnyel és szúnyoghálóval lett felszerelve. A hűtő- fűtő AUX klímaberendezés két beltéri egységgel rendelkezik, mely egy éve lett beépítve. A lakás minden helyisége 4 hónapja lett kifestve, az összes függöny újakra cserélve. A lakás azonnal költözhető állapotban van. Bevásárló, sport és szórakoztató központok, uszoda, bölcsőde, óvoda, általános iskola, gyógyszertár, háziorvosi rendelők a társasház szomszédságában vannak. Parkolási lehetőség zárt mélygarázsban megoldható. A társasház többi lakója mind kivétel nélkül kulturált, segítőkész, előzékeny, de nem tolakodó személyek.
Vevőink részére közvetítői szolgáltatásunk INGYENES! Amennyiben az ingatlan megvásárlásához Babaváró támogatást, CSOK-ot vagy hitelt szeretne igénybe venni, sorban állás nélkül, ingyenes pénzügyi tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítem Önt!
Érdeklődni lehet: dr. Oláh Istvánnál a -es telefonszámon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142853693

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn