Eladó Ház, Nyíregyháza 92.500.000 Ft

company_logo

92 500 000

Ft

711 538 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
2

Méret:
130 m²

Leírás

Hivatkozási szám: 373
Luxus ingatlan Nyíregyháza kertvárosias városrészén!
Nyíregyháza frekventált városrészében, kertvárosias zsákutcájában, belváros közelében, minden igényt kielégítő, energiatakarékos /napelemmel és napkollektorral ellátott/ 2000-ben épült, zártsorú beépítéssel, tégla szerkezetű, 340m2-es telken, pincével, kétállásos garázzsal, egyedi stílusban berendezett és kialakított, gáz cirkós fűtéssel, szintes, 4 szobás, 130m2-es K-Ny-i fekvésű, szép családi ház eladó!
Az ingatlan alatt húzódik a közel 60m2-es pince, ahol a gépészet részeként 2 db 200 literes puffertartály vízlágyító berendezéssel, a napkollektorok által, a melegvíz ellátásért felelősek. 2022-ben a 8kw-os napelem beépítése az építmény villamos energiáját szolgálja, ami így nullás villanyszámlát eredményez. A pincében található a család szórakozására fenntartott infraszauna és közösségi tér.
A földszinti, fűthető, kétállásos, 30m2-es, elektromos kapuval ellátott garázsból is elérhető az első szinten lévő előszoba és gépiesített konyha + nappali, ami az itt lakók ízléséről tanúskodik és az egész házra jellemző. Finom elegancia, női bájjal fűszerezett, rafinált textíliák, illetve kiegészítők, az ingatlan több pontjának főbb jegyei.
Fenti szinten (4 db szoba), a hálószobákhoz saját gardrób került kialakításra, a fürdőszobában 2 személyes finn szauna gondoskodik az itt élők egészségéről.
Az ingatlan műanyag nyílászárók rovarhálóval, redőnyökkel; az emeleten Velux márkájú tetőtéri fa ablakok, árnyékolóval és szúnyoghálóval, hűtő-fűtő klímákkal, illetve riasztóval felszerelt.

A kertben öntöző rendszer gondoskodik a növényzet vízellátásáról, a meglévő furott kút mellett, a vakondok elleni védekezés vakondhálóval megoldott. A kert részét képezi még a szabadtéri programokra alkalmas filagória.
A környék jellegéből adódóan csendes, tiszta, családias, akár gyalogosan is könnyűszerrel elérhető a belváros, ebből kifolyólag minden közel: bevásárló egységek, iskolák, óvodák, bölcsődék, orvosi rendelők, gyógyszertárak.

Az ingatlan per és tehermentes, azonnal költözhető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135359027

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn