Egyedi ajánlat!

Eladó Ház, Nagyhalász

company_logo

49 000 000

Ft

337 931 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:54
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Akadálymentesített, Gépesített, Légkondicionáló

Szintek száma:
1

Kert mérete:
2669  m2
Méret:
145 m²

Leírás

ELADÓ, Nyíregyháza közelében, Nagyhalászon eladó egy 2 generációs, kiváló állapotú, 163 nm-es + 26 nm-es tégla építésű családi ház, 2669 nm-es telken, bútorozottan. Az ingatlan folyamatos felújításon, karbantartáson esett át. A felújítás egyebek mellett kiterjedt a nyílászárók cseréjére, mely során műanyag hőszigetelt ablakok kerültek beépítésre és szigetelést is kapott az épület. A kert gondozott, a szerszámok elhelyezését egy külön tároló segíti. A parkolás nem jelent gondot a motoros kapuval ellátott garázsban vagy az udvarban. A megtermelt javakat a száraz, hűvös, kitűnő állapotú boros pince mellett is tárolhatja. A fenntartási költségek alacsonyak köszönhetően a fúrt kútnak, mely a locsolást segíti és a gáz cirkó mellett egy külön kiépített vízteres cserépkályhának, mely a nappali ékköve is. A kályha ellátását segítheti a kert végében lévő saját akácos, tovább csökkentve a költségeket. A luxusról és pihenésről egy infra sauna gondoskodik. A szomszédok barátságosak a környékbeli ingatlanok rendezettek. Az ingatlan tulajdoni és jogi viszonyai tiszták, hitelre alkalmas. Nyíregyháza mindössze 20 perc, a tömegközlekedés kiváló, buszmegálló, bolt, cukrászda, kondipark, sportpálya is séta távolságra van.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához, CSOK PLUSZ, kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék- pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Referencia szám: M286547
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referencia szám: M286547-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149874362

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn