Egyedi üzleti lehetőség a Rétközi-Tó környezetében!

company_logo

54 500 000

Ft

126 744 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 20:48
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
430 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Leírás

Egyedi lehetőségként kínálunk eladásra Szabolcsveresmart főutcáján, egy nettó 430 nm alapterületű ingatlant.
Az 1990-ben épült ingatlan megtervezése és kivitelezése is igen egyedi, mely több lehetőséget is biztosít jövőbeni hasznosíthatóságának. Ezen szemlélet és tulajdonosainak gondosságának köszönhetően, az épület kisseb alakításokkal, újításokkal azonnal használható. 1949 nm -es telken fekvő 2 szintes és alagsorral rendelkező Tégla épület. Elrendezésében 10 külön nyíló szobával, nappalival, konyhával, étkezővel, 4 fürdőszobával és több kisebb-nagyobb helységekkel rendelkezik. A teljes épület gázcirkó kazánokkal, külön körös radiátoros leállásokkal rendelkezik, mely által a teljes üzembe helyezés esetén, biztosított az egész ingatlan fűtöttsége.
Az eladásra kínált ingatlan akadálymentesített, melyet a kiépített Liftrendszer biztosít, továbbá Tűzvédelmi előírásoknak megfelelően, Tűzlépcső is kiépítésre került.
Az elmúlt években ugyan kihasználatlan, de korábban idősek Otthonaként üzemelt, melyhez minden szakszerűen megoldásra került. Pont ezen okokból igen jó adottságú, szép környezetben, gyönyörű kilátással rendelkezik. Udvara parkosított, melyen akár parkolók is kialakíthatók (korábban is ezt a célt szolgálta).
Mi teszi még vonzóbbá ?
Néhány információ az ingatlan környezetéről, mely akár egy sétaútra, mindössze 700 m-re található a Rétközi-tó. Magyarország egyik alig ismert csodája, mely természetvédelmi oltalom alatt áll. Az elmúlt években hatalmas beruházásoknak köszönhetően, erdei iskola, kiránduló és pihenő helyek, horgászati lehetőségek, és gyönyörű környezet épült, mely a 400 hektáros tavat körbe öleli.
Az ingatlan könnyen megközelíthető helyen található, Kisvárdától 12 km-re, de közelében két országhatár, mely Kárpátalja és Szlovákia felé is utat nyit.
Ha bővebb információra lenne szüksége, vagy szeretné megtekinteni, keressen bizalommal !

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 125785223

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás