Belvárosi Tégla családi ház !

company_logo

98 700 000

Ft

533 514 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
185 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Belvárosi Tégla családi ház !
Kisvárda belvárosában kínálok eladásra egy nettó 185 nm hasznos alapterületű családi házat, mely 2 Hrsz számon 537 nm és 879 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlan 2012-ben kapott lakhatási engedélyt, szerkezetileg stabil beton alapra épült, betongerenda + béléstest födémrendszerrel, falazata Porotherm B30 as Téglából, tetőrendszere Lindab lemezzel fedett. Az ingatlan belső elrendezésében 4 külön nyíló szoba, 2 fürdőszoba+ WC, amerikai típusú konyha + nappali. Megemlítendő a 2 fedett terasz, mely igen kellemes pihenést nyújthat egy fárasztó nap után. Az otthon melegéről központi rendszeren keresztül gázcirkó kazán gondoskodik. Ablakai hőszigetelt, fából készültek, padlóburkolatai járólap, laminált parketta. Az ingatlan teljes alagsorában, garázsok, tárolók, kazánház került kialakításra. Udvara parkosított, melyen fúratott kút, öntöző rendszer is kialakított, bevezetésre került ipari áram. Ami igazán különlegessé teszi elsősorban az elhelyezkedése, mely által pár perc alatt minden közintézmény, bevásárló és szolgáltató egységek gyorsan elérhetőek, akár gyalogosan is. Másod sorban a 879 telekhez egy további külön Hrsz számon kialakított telek is tartozik. Ezen a külön telken fekszik egy 100 nm alapterületű felújítandó, vagy bontandó második ingatlan. A 2 ingatlan egyben képez egy egységet, így a vételár is mindkét telekre és ingatlanra vonatkozik ! Utcafronti szélességük 20 m, melyben elektromos kapun keresztül juthatunk be az udvarba.
Belvárosban családi ház vagy üzleti lehetőség ilyen feltételekkel igen ritka.
Hasznosítható: családi házként, panziónak, üzleti lehetőségként számos területben igen kedvező a feltételei vagy további ingatlan is építhető, a jelenlegi szabályozási tervek alapján.
Ha felkeltettem érdeklődését vagy bővebb információt szeretne, hívjon bátran, nézze meg és döntse el, megfelel-e az elképzeléseinek !!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139505521

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn