A Legjobb Helyen !! Csengerben , Eladó Ház

26 000 000

Ft

270 833 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 20., 18:23

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
különálló

Kert mérete:
1000  m2

Méret:
96 m²

Leírás

Eladó családi ház,akár két generáció részére is megfelel.1970-ben épült.
Lakóterület nm.Az udvarról egy 7 m hosszú előszobába lépünk, ahonnan a nappaliba nyillik az ajtó. A nappali folytatása egy külön kialakított konyharész.A nappali és konyha alapterülete 36 nm., ebből nyilik az egyik fűrdőszoba melyben fűrdőkád, ,mosdó és WC van.Szintén innen nyíllik mind a két szoba, mindkettő az utcára néz.A nagyobb szoba területe 25 nm, a kissebbiké 15 nm. A ksebbik szobának külön fürdőszobája van, mosdókagylóval ,zuhanyzóval és WC-vel ellátva. .A ház mellett , található még egy lakható kisház és éléskamra. A szoba 15 nm és 10 nm az éléskamra polcokkal felszerelve.Itt található egy 250 literes fagyasztó láda, ami be van falazva és marad az új tulajdonosnak. A kisház fütése megoldható a benne levő főzésre is alkalmas csempekályhával. Szintén benne marad egy aragázkályha is., ami főzésre kitünően alkalmas.
A ház közművesítése teljes felújításban részesült 6 éve (víz, gáz,áram, szennyvíz)A fütést egy modern Immergas kazán bíztosítja, mely a kissebbik fürdőszobában van felszerelve. A konyhábutor marad az új tulajdonosnak.A nyílászárak 6 évesek, jól zárnak. A szobák mind az utcafrontra néznek.
A kisház mellett található a garázs és egy kertiszerszámok tárolására alkalmas helyiség, ami akár fa tárolására is alkamas. A benne található tüzifa marad az új tulajdonosnak.A garázs felett van egy padlás, ahova sok használatlan dolgot vagy szerszámot felpakolhatunk.. Az udvaron majorság tartására alkalmas udvar és épület áll.Az udvar folytatódik egy 1000 nm-es kerttel, melynek a végében 15 bodzafa van, amely minden évben értékes virágokat és gyümölcsöt ad.Szintén itt található 3 csersznyefa, 2 öszibarackfa, 1 szilvafa, és egy diófa csemete. Az udvaron találsz 20 fekete berkenye bokrot, 7 pirosribizli bokrot, egy óriás diófát , és 4 bokor jappánbirset.A házat elől is és oldalban is magas fák óvják a tüzö naptól és az utca porától.Az utcafrontot bazsarózsabokrok diszitik, ahogyan a bejárati udvart is. Szintén a bejáratnál egy óriás labdarózsafa van és egy gyönyörű piros futórózsa bokor, melyek a bejárat ékességei tavasztól a nyár végéig. A két ház közötti rész ( 60 nm)le van térkövezve. A ház párhuzamos utcában van a város főutcájával, 800 méterre a 49-es főuttól ami Mátészalka, Nyiregyháza , M3-as autópálya felé vezet. 150 méterre a benzinkuttól, 100-100 méterre jobbról és balról is 2 kisüzlettől ahonnan a konyhához szükséges dolgok
beszerezhetőek.A ház 1000 méterre van a város zajától, ahól az élelmiszer boltok és kb.10 más üzlet is található. Autóval 7 percre a most épülő BV-től, 200 méterre az orvosi rendelőktől és a Járáshivataltól. 2-300 méterre a gyógyszertártól és az autóbusz állomástól, ahonnan 5 -10 percenként indúlnak a járatok a megye minden irányába.Több írányból is megközelíthetőek az említett helyszínek, attól függöen, hogy gyalog vagy járművel közlekedünk. A határátkelőhely Szatmárnémeti felé pontosan 10 km-re van a háztól.A ház nem igényel semmilyen felújítást, esetleg egy frissitő belső festést. Egyéb információk személyesen megeggyezés alapján és annak függvényében.

Hirdetés azonosító: 149722647

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn