Szőlő és présház Balatonszabadiban

company_logo

23 000 000

Ft

638 889 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
36 m²

Méret tipus:
m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
0.0036

Méret (m2):
36

Leírás

Azonnal birtokba vehető!!! Szőlőt és jó állapotú présházat kínál megvételre Balatonszabadi faluban a LIDO HOME ingatlan iroda. A pár éve épült, 36 m2-es házban egy nagy "nappali" (eredetileg a szőlő feldolgozásához szükséges présház) , egy két ágyas hálószoba, kis konyha, valamint a jó állapotú borospince található. Az épület előtt fedett terasz van, egy kis melléképületben wc és egy tároló. A villany bent van a házban, a vezetékes víz viszont csak a terasz előtt. A bekerített "mini birtok" gondozott szőlővel beültetett, a zártkerti jelleg miatt a környéken a hasonló ingatlanok egy részét gazdálkodásra, más részét nyaralónak, illetve állandó lakhatásra is használják. Ez az ingatan "ki van vonva a művelési ág alól", tehát azonnal megvásárolható, nem kell kifüggeszteni! A területtől a balatonszabadi faluközpont mintegy másfél, a siófoki Aranypart szabad strandja öt kilométernyire található.
Ezen az ingatlanon túl mintegy 3.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?
Amennyiben a balatonszabadi nyaraló, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131278046

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás