Siófoki 89 nm-es ház eladó

company_logo

89 900 000

Ft

1 010 112 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
89 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
512  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló

Építés éve:
2020

Leírás

Siófok-Szabadifürdő 110nm-es, 3 hálószobás, újépítésű, BB energetikai besorolású (közel nulla energiaigényű) családi ház, 512 nm telken eladó.
A modern 2020-ban elkészült családi házba belépve, az előszobán áthaladva egy tágas nappali-étkező-konyha tárul elénk, amit egy nagy méretű terasz köt össze az udvarral.
Az előszobából nyílik a 3 hálószoba is, mindegyik külön bejáratú, világosak és megfelelően tágasak. A ház egy szintes így nem kell lépcsőzni, mind a nappali, mind a hálószobák egy szinten vannak, akár fiataloknak akár idősebbeknek nagyon kényelmes életteret biztosít. A szülői hálószobához tartozik egy nagyon hangulatos kis fedett terasz, ami a reggeli kávézásokhoz, egy kis elvonuláshoz, olvasáshoz hangulatos kis zugot biztosít.
Szintén az előszobából lépünk be a fürdőszobába, ahol épített tágas, biztonsági üveggel határolt zuhanyfülke található, valamint mosdó, villanybojler és wc.
Külön is van vendég wc kézmosóval.
A tároláshoz egy külön kis szoba van kialakítva, ez jelenleg kamraként üzemel, most itt található a hűtőszekrény, de igény szerint akár gardróbnak is kialakítható, ebben az esetben természetesen akár egy nagyobb méretű hűtő a konyhánál is elfér, a hely adott.
Az egész házra jellemző a praktikum, az átgondolt, ízléses kialakítások, a színben harmonizáló burkolatok.
Nagyon FONTOS, hogy a FŰTÉST NAPELEM BIZTOSÍTJA. A gáz csak az utcában van, nincs az ingatlanba bevezetve, nem is szükséges. NINCS GÁZSZÁMLA. A napelemek annyi energiát biztosítanak, hogy nem kell áramszámlát fizetni. Fűtés, áram, melegvíz mindenhez biztosítja a napelem az energiát. Víz, csatorna természetesen a házban van.
A ház energetikai besorolása BB, ami azt jelenti, hogy megfelel a közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek!!!
A tetőről földalatti ciszternába gyűjtik a vizet, nem a ház fala mellé van szabadon levezetve.
Az autónak és a kerti munkákhoz a szerszámoknak, gépeknek tágas mobil garázs áll rendelkezésre. A garázs méretét mutatja, hogy nagyobb garázskapuval akár két autó is be tudna állni.
A telken most történik a füvesítés, de játszótér sarok, pihenősarok, kinti sütőhelyek kialakítása is lehetséges, van hely hozzá, ezt már az új tulajdonos a saját igényeinek megfelelően alakíthatja, függően attól, hogy kisgyermekes család, vagy idősebb korosztály vásárolja meg.
Kényelmes, modern, ízléses, a mai kor igényeinek maximálisan megfelelő ingatlan. Bátran ajánlom mindenkinek.
Az ingatlan bemutatásához hívhat akár hétvégén is, időpontegyeztetést követően rugalmasan megtekinthető.

89900000 Ft

Referencia szám: M214025

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131719989

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás