Siófok, eladó családi ház

company_logo

249 000 000

Ft

585 882 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Méret:
425 m²

Leírás

Eladó SIÓFOK közkedvelt, Foki hegyi részén egy többszörösen felújított CSALÁDI HÁZ, mely több éve át lett alakítva és folyamatosan FELÚJÍTVA a nyaraltatás elvárásainak és a saját lakhatási igényeknek megfelelően.

A ház alsó, szuterén szintjén található a dupla GARÁZS, a kazánház és a mosókonyha.

A ház bejárati ajtaja rögtön a ZÁRT LÉPCSŐHÁZBA vezet, mely külön bejárást biztosít a földszinti és az emeleti lakótérbe így teljesen elválasztva a két szintet. 

A földszinten található egy nagy ELŐTÉR, melyből nyílik a hatalmas amerikai KONYHÁS, étkezős NAPPALI, három HÁLÓSZOBA és egy sarokkádas FÜRDŐSZOBA WC-vel. A nappaliból az utca felé kijutunk egy szép ERKÉLYRE, az udvar felé pedig egy TERASZRA, mely kapcsolatos a saját használatú KERTTEL. Az emeleti vendégek erre a területre nem jöhetnek jelenleg, ugyanis a földszinti részt a tulajdonosok használják. A kertben GRILLEZÉSI lehetőség áll rendelkezésre és egy kisebb tégla építésű ház, melyet a jövőbeni tulajdonos igényei szerint hasznosíthat. Mérete és adottságai alapján lakható az épület, akár kiadásra is megfelelő.

Az EMELETEN található egy nagy NAPPALI, melyben kialakították a KONYHÁT és az ÉTKEZŐT. Ebből a közös térből nyílik a hét HÁLÓSZOBA, melyből kettő szoba jelenleg háztartási helyiségként funkcionál, de aki szeretné maximálisan kihasználni a ház adta lehetőségeket, nyaraltatásra is alkalmas. Az emeleti hálószobák mindegyike rendelkezik SAJÁT FÜRDŐSZOBÁVAL, melyekben zuhanykabin, mosdókagyló és wc található. 

A ház emeleti részét most újítják fel a tulajdonosok, aminek köszönhetően megújulnak a nyílászárók, padlóburkolatok, szobák színei, illetve teljes bútorzata és a fürdőszobák nagy része is átalakul.

A ház fűtéséről a saját GÁZKAZÁN gondoskodik, ami a KÖZPONTI FŰTÉS által minden szobában meleget nyújt még a leghidegebb téli napokon is, nyáron a KLÍMA HŰTI le kellemes hőfokra a helyiségeket. Ennek köszönhetően a házat egész évben lehet üzemeltetni, mely állandó bevételt biztosít az új tulajdonosainak.

A ház tökéletes egy NAGYOBB CSALÁDNAK, akik szeretnének itt is lakni és jövedelmet kiegészíteni, vagy csak BEFEKTETÉSBEN gondolkodónak egyaránt. A már beérkezett foglalásokkal együtt átadja a tulajdonos, amennyiben az idei nyarat már szeretnék Siófokon, a saját házukban tölteni. Bármikor megtekinthető előre egyeztetett időpontban.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 115789248

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn