Egyedi ajánlat!

Ságvári eladó 5757 nm-es telek

company_logo

78 000 000

Ft

13 549 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 19:31
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Villany:
telken belül

Víz:
telken belül

Gáz:
telken belül

Csatorna:
telken belül

Méret:
5757 m²

Leírás

Építsen egy birtokot, amennyiben egy csendes, mégis élénk közösségben szeretne élni, ahol a természet közelsége és a kiváló infrastruktúra egyaránt adott. Ságvár megannyi lehetőséget kínál, legyen szó pihenésről, kikapcsolódásról vagy akár befektetésről  egy hely, ahol valóban otthon érezheti magát.



Ságvár kivételesen jó hely Ságvár területén belül, ami tökéletes kombinációt nyújt azok számára, akik a nyugalomra vágynak, de nem akarnak lemondani a kényelmes és aktív életmódról. A város közelében lévő Balaton lehetőséget ad vízi sportokra, kirándulásokra és kulturális programokra is. A telek irányára valóban egy remek lehetőség, hogy saját álombirtokát valósíthassa meg ebben a csodálatos környezetben.



A telek Ságvár szívében helyezkedik el, mely egy olyan település, ahol az életminőségre fokozottan odafigyelnek. A közelben található bolt, templom, továbbá pecázási lehetőség, ami ideális a természet kedvelőinek. A családok számára is ideális környezetet kínál, mivel közelben van óvoda, önkormányzat, és a helyi közösség életét színesítő rendezvények. A térségben található egy termelői piac is, ahol a helyi finomságokat lehet megvásárolni. Ráadásul egy bicikliút közvetlenül a Balaton partjára vezet, így a nyári napokat könnyedén a vízparton is le lehet tölteni.



Eladásra kínálunk egy 5 757 m-es, lakóövezeti telek jellegű birtokot Ságváron, amely kiváló befektetési lehetőséget kínál.

A telek ára 78 000 000 HUF, ami négyzetméterenként 13 548 HUF-t jelent. Az ingatlan különlegessége, hogy egy csodálatos magánbirtokot építhet, melynek utcafronti szélessége 26,9 m, és teljesen közművesített, ami az ebben a körzetben található hasonló ingatlanok áraihoz képest teljesen versenyképes.
Díjmentes piaci elemzésért hívjon bizalommal Siófok és környékéről.
Eladó, kiadó ingatlana jelenlegi piaci árát meghatározzuk.

Referencia szám: TK050891

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147506250

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn