Panzió, Étterem, Élelmiszer üzlet

company_logo

443 230 000

Ft

923 396 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
480 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs
Parkolás:
Utcán

Leírás

A Balatontól 5 km, Somogy megye szép dombjai között Szólád központjában Panzió, meleg konyhás konyha és élelmiszerüzlet tulajdonjoga eladó.
Az ingatlan szépen karbantartott, mutatós 2 épületből, és egy nagy méretű parkolóból áll. Mindkét épület bérbe van adva, hogy az épület állagmegóvása okán. Az épületeket, a belső helyiségeket felújították 2019-ben, és folyamatosan karbantartják a használatuk mellett.
Szólád központjában, jól megközelíthető, jól látható helyen található az eladó épület együttes. A település élelmiszer kiskereskedelme itt történik. A meleg konyhás részen rendezvényekre készítenek ételeket, éttermi rész nem működik. Az Apartman részeken 8 db, fürdő szobás, wc-s szoba van kialakítva, amelyeket áprilistól, szeptember végéig szívesen bérelnek a visszatérő vendégek.
A jelenlegi tulajdonos alacsony bérleti díjon adja bérbe az ingatlant, fontos szempontként, hogy a bérlők az ingatlan részek karbantartásáról, állagmegóvásáról megfelelően gondoskodjon.
Az épületnek két szárnya van, melyet egy nagy, zárt terasz köt össze.

A főút felőli oldalon lévő épületszárny, utcafronti részén a település élelmiszer üzlete üzemel. Az élelmiszerüzlet felet van kialakítva a meleg konyha (előkészítő, hűtő, egyéb raktárhelyiségekkel) valamint a Panzió recepciója és egy reggeliző rész asztalokkal székkel. A falakon szép, a somogyi tájakra jellemző hangulatokat keltő tárgyakkal, festményekkel. A recepció és reggeliző felett 5 vendégszoba van kialakítva.
A mellékutca fronton lévő épület szárny alatt egy 30-40 fő befogadására kialakított borospince van. A borospince előterében vendégtér és vizesblokkok találhatóak. A borospince és helyiségei szárazak, tiszták, az élelmiszer üzlet raktározásra használja. A borospince felett rendezvényterem, kiszolgáló helyiségek. Az emeleten 3 fürdőszobás vendégszoba található.

Az ingatlan teljes közmű ellátottsága készen van, víz, villany, csatorna és gáz közművek elérhetőek. A ház hűtése és fűtése klímaberendezésekkel megoldott. A villamos energia ellátást komplett napelem rendszer biztosítja.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 132619438

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn