Panorámás telek Kerekiben eladó

company_logo

21 000 000

Ft

6 506 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 3., 08:18
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
3228 m²

Leírás

A Balatontól 9 km-re Kereki községben kínálok megvételre egy 3228 m-es panorámás belterületi telket. A balatonföldvári szabadstrand 15 perc alatt elérhető! Csatorna és gáz nincsen a településen, a víz és az áram az utcában megtalálható. A telek beépíthetősége 30%, azonban csak "mezőgazdasági tevékenység" céljára alkalmas ingatlanra adnak építési engedélyt.

A telekre akár lakóautó, akár mobilház kihelyezése is lehetséges. A vízellátás fúrt kúttal is megoldható, a csatorna hiányát pedig bioemésztővel lehet pótolni. A fűtés kialakítására több alternatív megoldás is létezik: klíma, geotermikus energia, vagy hőszivattyú.

A szomszédos 4419 m-es szintén panorámás belterületi telek is eladó 23 millió Ft-os irányáron. A két telek (7647 m) együttes ára 40 M Ft! Szintén ebben az utcában eladó még egy 5284 m-es panorámás belterületi telek, melynek az irányára 25 M Ft! A három telek együttes megvétele esetén komolyabb alkupozíció is lehetséges.

A környék nyugodt, csendes és barátságos, a természet közelsége pedig garantált pihenést biztosít majd az új tulajdonosának. Az ingatlanok a hét bármely napján megtekinthetőek, előre egyeztetett időpontban!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150036423

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn