Modern ikerház eladó Siófok új építésű lakóparkjában

company_logo

112 000 000

Ft

1 302 326 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 26., 21:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
86 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
174  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló, Riasztó

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Eladó Siófok Sóstó városrészén egy 2020-ban épült ikerház utcafronti része. Az épület kiváló állapotban van. Precízen átgondolt, rendkívül praktikusan megtervezett bruttó 115 m-es házról van szó, melyhez 18 m térkövezett terasz, egy nagy 7 m-es erkély, valamint udvaron belüli térkövezett gépjármű beálló tartozik. Az ingatlan külön helyrajzi számon van saját telekhányaddal, mely 174 m. Összesen 86 m nettó lakótérről beszélhetünk. A földszinten található az amerikai konyhás nappali, egy szoba, egy fürdőszoba és egy külön WC. Az emelet 2 szobával, egy nagy fürdőszobával, gépészeti helyiséggel, közlekedővel, valamint egy tágas 7 m-es erkéllyel rendelkezik.

A házban műanyag nyílászárók kerültek: DECCO 70, fehér műanyag, 6 légkamrás-es argongázzal töltött, 3 rétegű üvegezéssel, tehát rendkívül jó hőszigetelő képességük van. Minden nyílászárón rejtett fehér színű redőny, és minden ablakon rejtett szúnyogháló található.

Az ikerházban a fűtést gázcirkó kazán biztosítja padlófűtéses hőleadással. A tikkasztó nyári napokat a klíma teszi kellemessé. A biztonságot riasztó- és kamera rendszer garantálja.

A kertkapcsolatos ingatlanhoz egy gyönyörű, ízlésesen parkosított kertrész is tartozik pálmafákkal, olajfával és leanderekkel, ahol akár grillezhet is a család és a barátok társaságában.

Az ikerházba a legmodernebb optikai kábellel van bekötve az internet, így garantáltan jó internetkapcsolattal rendelkezik, amennyiben a szórakozás vagy a munka azt megkívánja.
A szobák korszerűen berendezettek és felszereltek, a fürdőszobák modernek és kényelmesek. Nyaralónak vagy állandó lakhatásra is tökéletesen alkalmas. Azonnal költözhető!

Az ingatlan a Balatontól pár száz méterre található egy új lakóparkban, csendes, családbarát környezetben. A siófoki Aranypart és a Szabadisóstói szabadstrand pár perc sétával elérhető.

Ne habozzon! Tegye meg az első lépést álmai ingatlanának megszerzése felé! Jöjjön el egy megtekintésre, és győződjön meg róla Ön is! Az ingatlan előzetes egyeztetéssel a hét minden napján megtekinthető. Amennyiben kérdése van, vagy időpontot egyeztetne, hívjon még ma!
Kár lenne kihagyni ezt a remek lehetőséget!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146622857

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn