Közvetlen vízparti balatoni nyaraló!

60 000 000

Ft

2 000 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
9

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
2

Költözhető:
azonnal

Kert:
közös
Méret:
30 m²

Leírás

Amikor saját erkélyedről csodálhatod a Balaton vizében tükröződő naplementét, az megfizethetetlen... Minden egyéb csak ráadás!

Eladásra kínáljuk erkélyes, vízre néző panorámás lakásunkat Fonyódon, egy társas üdülő 2. emeletén. Az épület közvetlenül a Balaton mellett (attól 15 méter távolságra) helyezkedik el és saját - tehát kívülállók részére nem látogatható - vízparttal rendelkezik.

A téglaépítésű, 30 m2 alapterületű, erkélyes, nappalival és előszobával, valamint külön konyhával és zuhanyzós fürdőszobával rendelkező, hűtő-fűtő klímával felszerelt lakás 2 éve teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon esett át, melynek keretében új járólapokkal burkoltuk a padlót, modernizáltuk a konyhát, a fürdőszobát és az erkélyt, kicseréltük az összes nyílászárót (ezekre redőnyöket és szúnyoghálót is szereltünk), továbbá új TV- és internet csatlakozásokat építettünk ki. Az ingatlant hiánytalanul, kifogástalan állapotban, a képeken is látható teljes felszereltséggel és berendezéssel kínáljuk eladásra.

A lakás rezsije minimális, éves közös költsége mindössze 60-70e Ft. Mivel évek óta stabil és megbízható vendégkörrel rendelkező nyaralóként üzemeltettük, ezért azok számára is kivételesen jó választás lehet, akik befektetési céllal keresnek balatoni ingatlant, hiszen ez esetben nem kell éveket várniuk és jelentős összegeket költeniük a felbecsülhetetlen értékű ügyfélbázis kiépítésére.

Csak Nálunk: a piaci kínálatban szinte egyedülálló módon a lakáshoz Saját Stég is tartozik a Balaton nyílt vizén, amely másoktól független és zavartalan kikapcsolódási lehetőséget kínál a leendő tulajdonosnak, legyen szó nyugodt pihenésről, fürdőzésről, horgászatról vagy akár egyéb vízi tevékenységekről. A stég valamennyi szükséges hatósági engedéllyel rendelkezik és anyagi fedezete is több évre előre rendezett!

A parkolás ugyancsak biztosított, méghozzá a társasház zárt udvarán,ahol még kerékpár és szörftároló is található!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149986824

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 18 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn