Kettő, egymás melletti zártkerti terület eladó, Balatonendréden!

company_logo

2 060 000

Ft

500 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 20:34
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
4124 m²

Hány százalékban beépíthető?:
3  %

Villany:
utcában

Víz:
nincs

Gáz:
nincs
Csatorna:
nincs

Leírás

Kettő, egymás melletti zártkerti terület eladó, Balatonendréden!

Az ingatlan Balatonendréden a Balaton déli partján fekszik, Somogy vármegyében, Budapesttől körülbelül 120 kilométer távolságra. Az M7-es autópályától közvetlen lejárattal rendelkezik. A Balaton déli partjától mintegy 45 kilométerre fekvő egykori zsáktelepülést 2012 óta már déli irányból, Lulla, és azon keresztül Tab felől is elérhető, a 6501-es úton. Közúton vagy kerékpáron lehet csak megközelíteni, vasútja nincs ugyan, de az autóbuszjáratok Siófok felé viszont rendszeresek és gyakoriak. Siófok 15 km távolságra található.

A hírdetett ingatlan Öreg-hegyen, murvás útról megközelíthető, két külön helyrajzi számon szerepel, mindkettő zártkerti besorolású (kivett zártkerti művelés alól kivett terület.), egyik 2160 m2 nagyságú, a másik pedig 1964 m2 nagyságú. Dombos, lejtős terepű, mely benőtt növényzettel rendelkezik. Közelben villanyhálózat elérhető. A két ingatlan egybe kerül értékesítésre.

Mk-c2-2 területi besorolás alá tartozik.
Mely kertes mezőgazdasági terület, II. osztályú szőlő termőhelyi kataszteri, tájképvédelmi érintettségű terület. A mezőgazdasági területen a növénytermesztés, az állattartás, állattenyésztés, és a halászat, továbbá az ezekkel kapcsolatos, a saját termék feldolgozására, tárolására és árusítására szolgáló építmények helyezhetők el. A helyi építési szabályzat figyelembe vétele mellett. (Balatonendréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2020. (XI.30.) önkormányzati rendelete 39.pont /43§ + 6.§, 8.§. és 41-42.§.-ban)
3%-ban beépíthető, mely mezőgazdaságilag művelt 80%-ban szőlő, gyümölcsös vagy kert művelési ágban nyilvántartott és ténylegesen is művelt. A művelt telek fennállását a szőlő esetében a hegybíró igazolja.

A településen orvosi rendelő, iskola, óvoda, közösségi ház, posta, élelmiszerbolt, vegyesbolt, dohánybolt is megtalálható.

A hirdetett ingatlant ajánlom befektetésre, mezőgazdaságra kiváló elhelyezkedése, adottságai végett.

(Az adatok kizárólag megbízóm által rendelkezésemre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalok felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartom.)

Megtekintésért keressenek bizalommal!

Üdvözlettel,
Izer Péter
Ingatlanközvetítő

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146017191

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn