Kaposvár belvárosában eladó egy, 2024-ben teljes körűen felújított,

company_logo

59 900 000

Ft

605 051 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 14:16
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Parkolás:
Udvarban

Méret:
99 m²

Leírás

Kaposvár szívében, a Dózsa György utcában kínálunk eladásra egy rendkívül jó elrendezésű, 99,2 m hasznos alapterületű, első emeleti téglalakást, ami a ház adottságaiból adódóan egyben a tetőtérnek is megfelel. Az ingatlan 2024-ben teljes körű felújításon esett át, így az új lakóknak csak költözniük kell.

Az ingatlan 3 tágas szobával és egy nagy méretű amerikai konyhás nappali-étkezővel rendelkezik, ami kiválóan alkalmas családi és baráti összejövetelekre is. A felújítás során minden helyiség új burkolatot kapott, valamint a víz- és villanyhálózatot is kicserélték. A modern cirkó gázkazán és az új radiátorok biztosítják a kellemes meleget, míg a két beépített split klíma gondoskodik a nyári hűsítő kényelemről.

A nyílászárók szintén újak, a belső ajtók pedig minőségi fa ajtókra lettek cserélve. Az amerikai konyha modern és minden igényt kielégítő konyhabútorral, valamint a legújabb beépített konyhagépekkel van felszerelve. A fürdőszoba is teljes megújuláson esett át, új szaniterekkel és praktikus, épített polcrendszerrel gazdagodott, míg a külön mosókonyha még több helyet biztosít a fürdőszobában.

A belvárosi elhelyezkedés ellenére az ingatlan rendkívül praktikus, hiszen gépkocsi beállási lehetőség is biztosított, sőt egy fedett beállási lehetőség is rendelkezésre áll. Továbbá, a lakáshoz tartozik egy 20 m-es tároló is, ami plusz tárolási lehetőséget nyújt.

Ez a ritka, teljes körűen felújított, felszerelt és tágas lakás ideális választás mindazok számára, akik Kaposvár belvárosában szeretnének élni, egy karnyújtásnyira boltoktól, szórakozási lehetőségektől, iskoláktól és óvodáktól. Érdeklődjön most, és találja meg álmai otthonát Kaposvár belvárosában!

AMENNYIBEN TOVÁBBI KÉRDÉSEI LENNÉNEK AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN VAGY ESETLEG SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENÉ KÉREM KERESSEN BIZALOMMAL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEIMEN.

I.ár.: 59,9 M Ft

Érd:



Azonosító: E-286

AMENNYIBEN A VÁSÁRLÁSHOZ HITELFELVÉTELRE LENNE SZÜKSÉGE, ÚGY AZ ELŐZETES IGÉNYFELMÉRÉST, BANKI AJÁNLATOK BESZERZÉSÉT VALAMINT A TELJES ÜGYINTÉZÉST INGYENESEN VÁLLALJUK !!

A weboldalon szereplő információk (képek, szövegek ... stb.) teljes mértékben a szerző jogi tulajdonát képezik.

A weboldalon szereplő információkat, adatokat másolni, felhasználni csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!

(IF6706910)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149514470

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Oláh Miklós

Oláh Miklós Lajos EV.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn