Egyedi ajánlat!

Kaposvár, Eladó étterem és panzió

company_logo

160 000 000

Ft

296 296 Ft/m²

Cím:

Feladás dátuma:

okt 16., 18:56
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán
Méret:
540 m²

Leírás

Eladó bejáratott étterem és panzió Somogy megye szívében, Kaposváron!

Ez az egyedülálló, 540 m-es, 2004-ben épült ingatlan ideális választás azok számára, akik egy sikeres vendéglátóipari vállalkozásba szeretnének befektetni. A város észak-nyugati városrészében található, könnyen megközelíthető, Somogy megye szívében, számos turisztikai lehetőséggel körülvéve. A Balaton elérhető távolságban van, így vonzza a nyaralókat és kirándulókat, miközben a környék egyedülálló vendéglátóhelye.

A folyamatosan fejlődő Kaposvár kiváló beruházási célpont, ahol egyre több befektető érkezik. Az ingatlan minden szükséges engedéllyel rendelkezik, így az új tulajdonos azonnal megkezdheti a működtetést.
Az étterem a földszinten található, két különálló, ízlésesen kialakított teremmel (30 és 50 fő befogadására alkalmas), melyek egyedi fa motívumokkal és világos terekkel rendelkeznek. A 2 éve modernizált konyha 200-250 fő egyidejű kiszolgálására alkalmas, így nagyobb rendezvények lebonyolítására is tökéletes. Az étterem része egy 70 fős, fedett terasz, amelyen bármikor kialakítható egy hangulatos téli kert, így egész évben hasznosítható, a vendégek szabadtéri élményben részesülhetnek minden évszakban.

A tetőtérben található 10 modern, klimatizált szoba, mindegyik saját fürdőszobával, ideális szálláshelyet biztosítva az étterem vendégeinek. Az ingatlan bármikor tovább fejleszthető, akár bővítés vagy további szolgáltatások, mint wellnessrészleg vagy rendezvényterem céljából.
Az épület fűtéséről két cirkó gázkazán gondoskodik, míg az étterem hangulatát télen egy kandalló teszi még kellemesebbé. Az ingatlan körül ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Ez a páratlan lehetőség egy nyereségesen működő vállalkozás folytatását biztosítja stabil, megbízható csapattal. Az előző tulajdonos évtizedes tapasztalatát szívesen átadja az új tulajdonosnak.

Az érdeklődők kizárólag a Royal Ingatlan Kaposvár irodáját keressék!

További információkért kérem keressen bizalommal!

Hirdetés azonosító: 150533875

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn