Kaposgyarmat, Somogy megye

company_logo

750 000 000

Ft

1 229 508 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

jún 24., 11:42

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
21667  m2
Méret:
610 m²

Leírás

Zselic szívében eladó egy 21.667 nm-s területen fekvő csodálatos Birtok!

Ez a mesés birtok mindent magában foglal, amire csak vágyhat: egy kényelmes családi házat, két halastavat, érintetlen erdőt, zöldellő mezőket, medencét, borospincét és egyéb természeti csodák várják új tulajdonosát. A birtok komplexitása és átláthatósága teszi igazán különlegessé. A hatalmas terület gondosan karban van tartva, minden apró részletre ügyelve, hogy otthonos és élhető legyen.

A területen megtalálható egy kortárs ház ami Zselic tradicionális hangulatába illik. A természetes anyagokkal felöltöztetett, stílusos külső megjelenéshez belül pragmatikus szerkesztettség társul, így a szintenként jól megválasztott anyaghasználat és határozott megnyitások mellett a ház elegáns, kényelmes családi otthon, nyaraló. Alsó szintje bruttó 252,3 nm + 81,1 nm terasz, meg a felső szint 276,5 nm. Rengeteg hasznosítási lehetőség rejlik benne!

Helyrajzi számok szerinti eloszlás, besorolás:

- erdó 7.0844 nm
- rét, legelő, szántó 10.9200 nm
- major 1.0323 nm
- legelő, erdő 2.6307 nm

Az ingatlanok ugyan külön helyrajzi számon vannak, de egy család tulajdonában állnak, így a telkek és a felépítmények nincsenek elválasztva egymástól kiváló szimbiózist alkotva. A birtok környékéken rengeteg természeti kincs található meg. Mint például a védett területté nyilvánított cseppköves mésztufahasadék. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen ez az egyik legszebb, ilyen természeti képződmény a tájegységben. Több turistaútvonal is megközelíthető a birtokról gyalogosan.

Somogy megye belsejében, mintegy 1200 négyzetkilométeren terül el az erdők által uralt Zselic, ahol a domboldalakat, völgyeket bejárva számtalan élménnyel lehetünk gazdagabbak. Tanösvények vezetnek be minket a bükkösök, ezüsthársak világába, aranyos vidrák aranyozzák be a napunkat, az ország legtisztább égboltjának csillagjai vesznek le a lábunkról, és ez még nem minden.

Infrastrukturális szempontból kiváló helyen fekszik a birtok, hiszen Kaposvár 18 km-re, Pécs 60 km-re, Balaton pedig 70 km-re található. Így a természeti csodák, zöldterület élvezése mellett van lehetőség a szolgáltatási szektorok, nagyobb városok megközelítésére is.

Hívjon bizalommal, további információk kapcsán!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148389299

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Utoljára aktív: 7 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn