Ipari komplexum Kaposváron

company_logo

307 278 000

Ft

162 581 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
10+

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Méret:
1890 m²

Leírás

Kaposvár keleti részén vált eladóvá ez a gyorsforgalmi útról teherautóval is gyorsan és könnyen megközelíthető ipari létesítmény. A létesítményen belül 2 hatalmas üzemcsarnok, illetve egy irodaház került kialakításra. A két nagy csarnok nagy légüres terekkel rendelkezik, melynek köszönhetően bármilyen tevékenységre alkalmas lehet. Az irodaház kétszintes elrendezéssel került kialakításra, két külön bejárattal. Alsó szinten irodahelyiségek, vizesblokkok, felső szinten egy nagy légtérrel rendelkező helyiség és hozzá a konyha és a vizes blokk.
Az ipari létesítményhez elektromos kapu, illetve porta épület tartozik, így a biztonságos beléptetés megoldott. Az egész területen kamerarendszer került kiépítésre. A két üzemcsarnok jelenleg bér van adva, az egyikben autószerelő műhelyekként van hasznosítva, a másik raktározási célra használja a bérlő. A csarnokok illetve egy iroda helyiség is bérlés alatt vannak, akik tulajdonos váltás esetén is tovább bérelnének. Az egész komplexum területén ipari áram található, a vízellátás jelenleg fúrt kútról megoldott. Víz, csatorna, illetve gáz rákötés 100-m belül találhatóak. A létesítmény rendelkezik tűzivízcsap hozzáféréssel. A nagyobb csarnok vázrendszere híddaru kiépítéséhez elő van készítve.
A létesítményegyüttes bármilyen raktározási, logisztikai, vagy ipari célra tökéletes alkalmas. A számtalan kiaknázható lehetőség miatt érdemes személyesen is megnézni!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137611481

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn