IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, bútorozott családi ház, plusz építési telekkel

company_logo

45 500 000

Ft

631 944 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
72 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla
Parkolás:
Garázsban

Leírás

KITŰNŐ ÁRON eladó a képeken látható KÍVÜL-BELÜL FELÚJÍTOTT családi ház Ádándon, Siófokoktól mindössze 10 km-re. A másfél éve elkészült, igényes, TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁS során kicserélték a teljes gépészetet. Víz, villany, szennyvíz, az összes burkolat, valamennyi külső és belső nyílászáró, a teljes lakótér hőszigetelése, az épület külső hőszigetelése mind-mind megújult.
    A TÉGLÁBÓL ÉPÜLT ház hasznos alapterülete 72 m2. Minden helyiség RENDKÍVÜL VILÁGOS, ÉLHETŐEN NAGY TEREKET biztosít. A házba TÉRKŐVEL BURKOLT JÁRDÁN juthatunk be egy igazán tágas, déli fekvésű, FEDETT, JÁRÓLAPPAL BURKOLT TERASZON (18m2) keresztül. Belépve egy előszobába jutunk, ahonnan szembe nyílik a MODERN FÜRDŐSZOBA WC-vel, ahol megtalálható az Ariston márkájú OKOS BOJLER is.  Közvetlenül balra található a valóban MÉRETES, VILÁGOS NAPPALI, melyből a folyosón tovább haladva juthatunk balra a szintén nagy méretű és világos hálószobába, jobbra pedig a MODERN, JÓL FELSZERELT világos KONYHÁBA, melyhez tartozik egy kamra is.
A ház fűtését a LEGKORSZERŰBB ELEKTROMOS PADLÓFŰTÉS biztosítja (BVF Heating), valamint a fürdőszobában megtalálható egy norvég panel is, mely törölköző szárítóként és kiegészítő fűtésként egyaránt remekül funkcionál. Az ÚJ, HŐSZIGETELT MŰANYAG ABLAKOK SZÚNYOGHÁLÓVAL ÉS REDŐNNYEL is felszereltek, a bejárati ajtó pedig több ponton záródó, hőszigetelt biztonsági ajtó. A házon 15 CM-ES KÜLSŐ HŐSZIGETELÉS van.
A rezsi alacsony, mindössze, 30.000 Ft/hó.
     A telek mérete 2121 m2, ebből zárt, kerítéssel körbevett 1121 m2, a maradék 1000 m2 pedig külön helyrajzi számon található, ÖNÁLLÓAN IS FORGALOMKÉPES ÉPÍTÉSI TELEK. Az ingatlan két oldalról is megközelíthető. Az egyik tolókapus autós bejárat, a másik kétszárnyú, nagy nyíló kapu.
A szépen gondozott udvarban található egy 3 RÉSZBŐL ÁLLÓ MELLÉKÉPÜLET, melyből kettő tárolásra, egy pedig egy autó elhelyezésére alkalmas. A melléképület szintén TÉRKŐVEL BURKOLT JÁRDÁN érhető el. A tárolók felett JÁRHATÓ PADLÁS van. A ház felőli tároló alatt pince található. Gázcsonk a telken belül rendelkezésre áll.
A település nagyon csendes, barátságos és nyugodt.  Az itt élők pedig nagyon segítőkészek és szívélyesek. Gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló pár perc sétányira elérhető. Az ingatlan vásárlásához ÁLLAMI TÁMOGATÁS, FALUSI CSOK igénybe vehető!

Az ingatlan a képeken látható TELJES FELSZERELTSÉGGEL, BÚTOROZOTTAN eladó!

   KITŰNŐ VÁLASZTÁS! NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is!  

          HÍVJON, hogy az Ön otthona legyen ez a remek, 45,5 M IRÁNYÁRON kínált ingatlan!

     A vásárláshoz bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézéssel, INGYENES CSOK és FALUSI CSOK ügyintézéssel segítünk. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.
 

(IF181100240)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137250744

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn