Jó fogás!

Ház a Gyékényesi tó fölött!!

company_logo

39 900 000

Ft

665 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 16., 10:42
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Építés alatt

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
9410  m2
Méret:
60 m²

Leírás

Ház Gyékényesi tó fölött!
Gyékényes zártkerti övezetében kiváló statikájú állandó lakhtásra alkalmas ingatlan közel 1 hektáros területtel várja új tulajdonosát elképzelésének megfelelően befejezi az ingatlan felújítását.
Gyékényesről:
Somogyország déli határvidékén, közel Horvátországhoz fekszik Gyékényes. A Duna-Dráva Nemzeti Park csodálatos környezete öleli körbe az ezer lelket számláló falut. A tájvédelmi körzethez tartozik Gyékényes egyik híressége, a bányató, ismertebb nevén a Kotró. A kavicságyon nyugvó tiszta, azúrkék vízfelület impozáns színfoltja a környéknek.

Gyékényes másik büszkesége a környezetének élővilága. A területre az 1990-es évek közepéig csak külön engedéllyel lehetett belépni, mivel az a határsáv része volt. A vasfüggöny lehullása után enyhültek a szabályok, 1996-ban pedig a Duna Dráva Nemzeti Park részévé nyilvánították a területet.

A szomszédos zákányi dombokon zamatos szőlő terem, borospincékben érik a jófajta bor, míg Őrtilos felé a gyertyános-tölgyesek és bükkösök élővilágában valamint a Látó- és a Szentmihályhegyi csodálatos kilátásban gyönyörködhetnek túrázók. A közeli Csurgó városában a jeles magyar költő, Csokonai Vitéz Mihály emlékét idézhetik fel az érdeklődők. (.)

Az ingatlanról:
Az épület a 70-es években épült 60 nm alapterületű, két szintes,tégla falazattal, beton födémmel (tetőtérben további lakótér kialakítható).
Állapota részben felújított. Az elmúlt években a villamoshálózat került felújításra, 3 fázis (3x25 Amper ) bevezetve, 2 db cserépkályha megépítve.

Földszinten szoba, konyha, lépcsőház, fürdőszoba, emeleten 2 szoba, lépcsőház található. Az udvaron 45 nm-es melléképület szolgálja tulajdonosát.
Az ingatlanra víz, villany bekötve, gáz, szennyvízcsatorna a telekhatáron!

A terület páratlan panorámája a Gyékényesi tó, a somogyi dombság, valamint a szomszédos horvátországi területek irányában egyaránt megnyugtató, csodálatos látványt nyújt.

A közel 1 hektáros terület (9410 nm) több helyrajzi számon van nyilvántartva, többségük mezőgazdasági művelés alatt van, azonban kizárólag egyben kerül értékesítésre!!

Ajánlom az ingatlan azoknak akik nyugalmas életre vágynak és ezt a páratlan természeti környezet adottságait értékelni tudják.

Irányár: 39,9 mft.
Telefonszám: /307739925

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147644127

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn