Ház a Balatonhoz közel

44 900 000

Ft

359 200 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 20., 12:02

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
125 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, fedezze fel, mit rejthet még számára ez a gyönyörű hely és remek ingatlan!


Eladó egy egyedülálló lehetőséget kínáló ingatlan Kéthelyen, Somogy megyében, amely tökéletes választás lehet kétgenerációs családok vagy vállalkozás indítására.
Az 1970-ben épült, de 2004-ben bővített és felújított téglaépítmény nem csak kényelmet, hanem sokoldalúságot is nyújt az itt élőknek. A házat a biztonságérzet növelésére kamerarendszerrel szerelték fel.


Az ingatlan jellegzetességei közé tartozik a nagyméretű, gazdálkodásra alkalmas telek, ami kiváló lehetőséget biztosít azoknak, akik szeretnék saját zöldségeiket megtermelni, vagy akár állattartással foglalkozni. A telken megtalálható gyümölcsfák: cseresznye, meggy, alma, körte, barack, szilva valamint fekete szeder és málnabokrok is.
A ház alapterülete, 2 konyhája, 2 fürdőszobája és 3 szobája lehetővé teszi, hogy minden generáció kényelmesen és zavartalanul élhesse mindennapjait. A házhoz 2 garázs, nyári konyha, spájz is rendelkezésre áll.
A 2004-es bővítés során a tető is újra cserélésre került, így az új tulajdonosnak ezzel kapcsolatban semmi gondja nem lesz hosszú éveken át.
A ház fűtését gazdaságos gázkonvektorok biztosítják, továbbá az ingatlan rendelkezik 3 fázisú áramellátással is, amely tökéletes választás vállalkozások számára.

Kéthely, ahol ez az ingatlan található, idilli település Somogy szívében a Balatontól 8 km-re. Békés, nyugodt környezet, kedves közösség és gyönyörű természeti környezet várja azokat, akik itt szeretnének otthonra lelni. A helyi lakosság barátságos, az itt élők összetartanak, és szívesen fogadják az új családokat vagy vállalkozókat. A település nem csak élhető, hanem rendkívül vonzó is azok számára, akik a városi nyüzsgéstől távol, de mégis nem messze az infrastruktúrától keresnek letelepedési helyet. Ez az ingatlan nemcsak otthon, hanem befektetés is egyben, azok számára, akik a jövőre gondolnak.

A településen minden infrastruktúra megtalálható. Iskola, óvoda, bölcsőde, boltok, éttermek és hamarosan színház és mozi létesítménnyel bővül a kínálat.
A horgászat szerelmesei a helyi bányatónál, a közelben fekvő nyugati övcsatornán, vagy akár a Balatonnál hódolhatnak hobbijuknak.
A legközelebbi város Marcali, 5 km-re fekszik, ahol további lehetőségeket talál a bevásárlásra, kikapcsolódásra.


Ajánlom ezt a remek ingatlant fiatal pároknak, akik most kezdik közös életüket, generációs összeköltözőknek, vállalkozóknak, de befektetésnek is kiváló lehetőség!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147208199

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn