Eladó 183 nm-es ház Fonyód #4634720

company_logo

119 990 000

Ft

655 683 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 25., 09:41
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
183 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
házközponti

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló

Leírás

Kétgenerációs családi ház eladó Fonyódon.
Fonyód a Balaton egyik gyöngyszeme, ahol a természet közelsége és a városi élet kényelme kellemes harmóniában él. A település ideális választás azok számára, akik a nyugodt, természetközeli életet kedvelik, de mégsem mondhatnak le a modern városi infrastruktúra adta lehetőségekről. A közeli strandok, a kiváló éttermek, és a számos kikapcsolódási lehetőség gondoskodik arról, hogy Fonyódon az élet minden évszakban teljes és tartalmas legyen.

Az ingatlanhoz tartozik egy garázs, amely kényelmes parkolási lehetőséget kínál a családi autó számára, valamint tárolóhelyet biztosít a kerti eszközök és kerékpárok számára, de a telken is adott a parkolási lehetőség. A kert gondozása egyszerű, hiszen a rendezett zöldterület és a virágágyások már kiépítésre kerültek, így csak az új tulajdonos személyes érintésére van szükség.

A ház földszintjén egy tágas nappali található, ahonnan a kertre nyílik kilátás, biztosítva ezzel a tökéletes helyszínt a családi és baráti összejövetelekhez. A konyha modern berendezése és a kényelmes étkező ideális helyszínt kínál a közös étkezésekhez. Az emeleten három hálószoba kap helyet, amelyek mindegyike kellő privát teret biztosít az ott élők számára. Az otthon melegét egy központi fűtésrendszer biztosítja, mely garantálja a kellemes, meleg otthont a téli hónapokban is.
Eladó egy 183m²-es, kényelmes, otthonos ház Fonyód szívében, amely egy 526 m²-es, gondozott, rendezett telken helyezkedik el. Ez a családi ház ideális választás lehet azok számára, akik a Balaton közelében, de mégis csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni.Az ingatlan per, tehermentes, azonnal birtokba vehető.Amennyiben kínálatom felkeltette érdeklődését, kérem keressen elérhetőségeim egyikén, akár hétveégén is.

Hivatkozási azonosító: HZ093581-4634720

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147334900

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn