Elado ujépítésű sorház Balatonszárszón

71 900 000

Ft

1 012 676 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 19., 09:17

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2025

Szintek száma:
2

Kert:
kertkapcsolatos

Méret:
71 m²

Leírás

Balatonszárszó gyönyörű környezetében épül ez a kivételes minőségű, modern otthon, amely a legújabb környezetbarát technológiák alkalmazásával valósul meg. Ha Ön is egy fenntartható, energiatakarékos és kényelmes otthonra vágyik, ez a ház a tökéletes választás!

Korszerű Építési Technológia: Az ingatlan Magnézium-Oxidos Grafitos SIP Panelből épül, ami az egyik leginnovatívabb építési technológia a piacon. A SIP (Szerkezeti Hőszigetelő Panel) rendszerek nemcsak kiemelkedő hőszigetelő képességeikkel, hanem szerkezeti stabilitásukkal is tűnnek ki. A grafitos hőszigetelő réteg tovább fokozza az energiahatékonyságot, biztosítva, hogy az otthon mindig kellemes hőmérsékletű legyen, alacsony fenntartási költségek mellett. A ház külső homlokzata 15 cm vastag grafitos hőszigeteléssel van ellátva, amely garantálja a kiváló szigetelést télen-nyáron egyaránt.

Energiahatékonyság és Kényelem:

Nyílászárók: A házban 3 rétegű, 6 légkamrás ablakok találhatók, amelyek vakolható tokos elektromos redőnyökkel vannak ellátva. Ezek az ablakok nemcsak a kiváló hőszigetelést biztosítják, hanem a teljes sötétítést is.
Fűtés és Hűtés: Az ingatlan napelemekkel és levegő-víz hőszivattyúval van felszerelve, amely a padlófűtéshez biztosítja az energiát. Ezen felül a hűtő-fűtő wifis Gree klímák gondoskodnak az optimális hőmérsékletről minden évszakban.
Okos Otthon Rendszerek: Az ingatlan wifis termosztátokkal felszerelt, amelyek lehetővé teszik a fűtés és hűtés távoli irányítását, maximalizálva a kényelmet és az energiahatékonyságot. A riasztó- és kamerarendszer kiépítése elő van készítve, így a biztonság is garantált.
Kiváló Minőségű Belső Kialakítás:

Burkolatok: Az Ön ízlésének megfelelően választhatóak nettó 5.500 Ft-ig, így a belső terek stílusosak és egyediek lesznek.
Fürdőszoba: Geberit WC és elegáns zuhanyfal biztosítja a modern és letisztult megjelenést.
Szerelvények: Schneider Asfora kapcsolók és aljzatok, amelyek modern és megbízható megoldást nyújtanak az otthon minden pontján.
Beltéri Ajtók: A beltéri ajtók nettó 70.000 Ft-ig választhatóak, így a ház minden szobája tökéletesen harmonizál egymással.
Ez a lenyűgöző ingatlan ideális választás mindazok számára, akik a Balaton közelében szeretnének élni egy modern, energiatakarékos és fenntartható otthonban. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hiszen egy ilyen technológiai színvonalú ház ritka kincs! További információért és megtekintésért vegye fel velünk a kapcsolatot!

71 nm-es középső lakás, 21+ 9 nm terasszal kerttel: 71,900.000.-Ft ( 836.000.-Ft/nm)
Szélső 89 nm-es lakás 26+4nm terasszal kerttel: 89,900.000.-Ft ( 864.000.-Ft/nm)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150349029

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 17 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn