Eladó panorámás szőlőbirtok Kőröshegyen

19 900 000

Ft

12 156 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Méret:
1637 m²

Hány százalékban beépíthető?:
3  %

Villany:
van

Víz:
utcában

Gáz:
nincs
Csatorna:
nincs

Leírás

Balaton-panorámás birtok keresi új tulajdonosát: akár szőlő, gyümölcstermesztésre, akár nyaralónak kiváló lehetőség!

Álmodozott már arról, hogy egy csendes, nyugodt környezetben, gyümölcsfák és szőlőtőkék ölelésében, egy kis házban éljen? Most megvalósíthatja álmát ezzel a lenyűgöző ingatlannal!

A telken egy 1637 négyzetméteres művelés alól kivont zártkert található, amely tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy kertészkedjen vagy saját gyümölcsfáit és szőlőtőkéit gondozza. Az ingatlanhoz tartozik egy kb. 10 négyzetméteres pince is, ideális tárolásra vagy akár pihenőhelyként is. A helyi szabályozás alapján további ~50 négyzetméter, két szinttel mintegy 100 négyzetméter hasznos alapterületű ház is építhető a telekre.

Az ingatlan rendelkezik panorámás kilátással a Kőröshegyi völgyhídra és a Balatonra, így minden nap csodálatos tájban gyönyörködhet. Az áram már be van vezetve a telken, és egy szabványosan kiépített mérőhellyel rendelkezik, így könnyedén csatlakoztathatja a szükséges berendezéseket.

A vízellátás új kút fúrásával, esetleg egyeztetés után a szomszédban meglévő kútra rácsatlakozással megoldható. Emellett a környékbeli tulajdonosok összefogásával elindult a vezetékes víz bevezetésének felmérése is.

A Balaton és a balatonföldvári szabadstrand autóval mindössze 5 perc, kerékpárral pedig 10 percre található, így könnyedén eljuthat a fürdőzés vagy a vízparti séták kedvelt helyszíneire.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy saját kis oázist teremtsen a Balatonhoz közel! Forduljon hozzám még ma, hogy megtekinthesse ezt az egyedülálló ingatlant!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145675885

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn