Eladó nyaraló, Balatonszárszó

company_logo

63 000 000

Ft

588 785 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 19:33
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Szintek száma:
2

Kert mérete:
543  m2
Méret:
107 m²

Leírás

Balatonszárszó pihenő-nyaraló övezetében eladó egy tágas, 6 hálószobás, nappalis, nettó 107 m, jó állapotú nyaraló, amely központi fűtéssel rendelkezik.

Az épület a 80-as években épült, masszív téglaépület, zsindelyfedéssel rendelkezik, a padlástér 15 cm kőzetgyapot szigetelést kapott. A hőszigetelt fa nyílászárók, redőnnyel, szúnyoghálóval rendelkeznek, biztonsági ráccsal ellátottak. Gázcirkó látja el a fűtést radiátoros hőleadással, valamint a használati meleg vizet is a cirkó adja. Az ingatlanban valamennyi közmű elérhető, igény esetén a ház akár életvitelszerű lakhatásra is alkalmas. Az emeleti szinten nincs fűtés, de a téli időszakra lezárható. Mindkét szinten külön fürdőszoba és toalett áll rendelkezésre. A kert felé a földszinten hatalmas fedett terasz található, amely a közlekedőből nyílik, így könnyedén megközelíthető bármelyik helyiségből. A ház emeleten kerámia burkolatú, a földszinten a szobák parkettával, egyéb helyiségei kerámia burkolattal ellátottak.

A házhoz 543 m kert tartozik, amelyben a kert felől grillező-sütögető hely lett kialakítva, és locsoláshoz fúrt kút is rendelkezésre áll. Az udvarban 3 autóval kényelmesen tudunk parkolni. A garázs jelenleg nyári konyhaként üzemel, de bármikor visszaalakítható eredeti funkciójának, radiátorral a központi fűtésről fűthető. Az épület igény szerint kiürítve vagy akár teljes bútorzattal is birtokba vehető.

A szabadstrand sétatávolságra található, gyalogosan kb. 400 méter, autóval kicsit kerülni kell a vasúti sínek miatt. A nyaraló a 7. sz főúttól a Balaton felé található, rendezett utcában, Balatonszárszó nyugati felén.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

Referencia szám: HZ080969

Hirdetés azonosító: 151047871

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Stóka Andrea

Stóka Andrea Duna House

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn