Eladó nyaraló Balatonberény

company_logo

48 500 000

Ft

1 796 296 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 13., 19:18
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
2

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1029  m2
Méret:
27 m²

Leírás

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169516 hivatkozási számú balatonberényi nyaraló. Balatonberény csendes utcájában a Balatontól 300-méter távolságra fekvő nyaraló vált eladóvá

Részletekről: Közművek víz, villany, csatorna /gáz az utcán/ Területe 1029-négyzetméter Fekvése sarok telek Megközelítése aszfaltos úton

A rajta lévő szendvicspaneles, szigetelt épület 27-négyzetméteres. Egy szobát ,nappalit, konyhát, fürdőszobát valamint nagyméretű kiülős fedett teraszt foglal magába. Fűtéséröl infrapanel gondoskodik így egész évben használható a ház. Nyílászárók szintén szigeteltek. Udvara parkosított , ahol kőből épített szalonnázó-grillező is helyet kapott. Különálló igényes, fából készült szerszám tároló a ház mögött. Valamint egy Hobby típusú minden igényt kielégítő lakókocsi extra belsővel. Ha több helyre lenne szükség.

Balatonberény előnye a nyugalom és a változatos lehetőségek a kikapcsolódásra. Itt található a naturista strand , amely közkedvelt. Rengeteg programmal , aktív és passzív pihenési lehetőséggel bír a település.

Hívjon és nézzük meg együtt. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó balatonberényi nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169516Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150240395

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 45 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn