Eladó ház, Balatonlelle

company_logo

195 000 000

Ft

735 849 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 13:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
265 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
777  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Balatonlellén szaunával, jakuzzival rendelkező napfényes, felújított lakóház eladó!

A település egyik legkedveltebb utcájában, igényes házak szomszédságában kínáljuk megvételre ezt a szépen felújított, három különálló lakrésszel rendelkező, befektetésre is ideális családi házat. Az épület két utcára nyíló 777 m2-es telken helyezkedik el, amely használati megosztással további felhasználási lehetőséget is magában rejt. Az udvarba több autóval is beállhatunk egyszerre, egymás akadályoztatása nélkül, kényelmesen parkolhatunk.

Az épület az 1980-as évek végén, B30-as téglából épült, külsőleg 10 cm-es hőszigetelést kapott, kiváló cserépfedéssel rendelkezik. Az épület az elmúlt években jelentős felújításokon esett át, amely során szükség szerint korszerűsítették a fűtés, a víz és elektromos hálózatot (3x25 A), megújultak a régi vizes helyiségek, az elavult konyhák is modern, új külsőt kaptak. Valamennyi bútor a ház stílusának megfelelően modern, ízléses stílust képvisel. A beépített bútorok természetesen a vételár részét képezik, a bútorzat többi része külön megegyezés szerint a házban maradhat.

A három szinten összesen 7 szoba, 2 nappali, 3 konyha-étkező, 5 fürdőszoba és 5 toalett található, abszolút kényelmessé és komfortossá téve az ott tartózkodók, pihenni vágyók mindennapjait.
Az épületet átjárja a napfény, tágas, igényesen felújított helyiségek, fürdők, konyhák, a kertben jakuzzi, pihenőterasz. A földszinti wellness helyiségben finnszauna áldásos hatását élvezhetjük, ahol tusolónak és toalettnek is jutott hely. A földszinten külön mosókonyha is rendelkezésre áll, további 2 tágas szoba, konyha étkezővel és még egy tágas fürdőszoba toalettel kapott itt helyet. Az udvari 27 m2-es fedett teraszon grillezőt találunk, a nyitott pihenőteraszon jakuzzi hívogat kellemes pihenést garantálva.

A középső szinten két szoba, konyha, kamra, a közlekedőből nyíló fürdő és külön toalett található. A legfelső emeleten az utcafronton konyha-étkező nappalival valamint egy szoba található, az utcafrontra néző tágas erkély mind a nappaliból, mind a szobából megközelíthető. A közlekedőből a kert felé további két szoba kapott helyet. Ezen a szinten egy zuhanyzós fürdőszoba toalettel valamint egy kádas fürdő és külön helyiségben még egy toalett áll rendelkezésre.

A lakóingatlanban két szinten központi fűtés található, amelyet új gázkazán lát el, bélelt kéménybe kötve. A kazán adja a használati melegvizet is, az állandó melegvíz ellátást a rendszerbe épített 120 literes hőtárolós víztartály biztosítja. A középső szinten lévő nappaliban egy szintén új kialakítású cserépkályha is található, amely téli napokon jelentősen hozzájárulhat az ünnepi hangulat megteremtéséhez, és alternatív fűtésként is megállja helyét. A legfelső szinten a fürdőkben elektromos fűtőtestek valamint három hűtő-fűtő klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. Az épület energia felhasználása hivatalosan is három egységre osztott, így az energia kvóta is kedvezően használható fel. A legfelső szint jelenleg belső, zárt lépcsőházból közelíthető meg, de lehetőség van külső lépcső hozzáépítésére is.

A tópart 10 perces kellemes sétára található, bevásárlási lehetőség, étterem útközben elérhető. Jó szívvel ajánlom bárkinek, aki napfényes, tágas otthont keres családja számára, esetleg vendéglátásban is gondolkodik, hiszen minden igényt kielégítő ingatlanra talált ebben a kellemes kialakítású balatoni házban. Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonosa van, rövid határidővel birtokba vehető.

Bővebb felvilágosításért, személyes megtekintéshez időpont eg

Referencia szám: HZ040344

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141543565

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn