18 km-re a Balatontól Családi Ház Eladó!!

company_logo

28 000 000

Ft

280 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
100 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Ingatlan típusa:
tégla
Parkolás:
Garázsban

Leírás

Magyarország egyik Legcsodálatosabb Településén Családi Ház Eladó!!

A dimbes- dombos híresen jó lakóközösségű és felszereltségű Öreglak településén eladó egy jó állapotú összközműves 100 nm-es Családi ház!

Irányára: 28 M Ft

 

Öreglak mindössze 18 km-re van a Balatontól! Nevével ellentétben, ez egy dinamikusan fejlődő település, melyben az óvodától kezdve minden fontos intézmény megtalálható! Bevásárlási lehetőségek, orvos, önkormányzat, uszoda, vonat..stb. minden, ami a hétköznapi élethez szükséges . A környező településeknek és városoknak, illetve a Balatonnak köszönhetően itt biztos, hogy sohasem fog unatkozni! Néhány látnivaló a teljesség igénye nélkül: Jankovich kastély, Csiszta fürdő, Kastély park, erdők és túraútvonalak.stb

 

Az ingatlan egy 500 nm-es rendezett telken helyezkedik el. Falazata: TÉGLA, fedése: cserép, fűtése: cserépkályha+ kandalló. Közművek közül a víz, villany, csatorna került bevezetésre. Gáz az udvarban. A családi házban 3 szoba, konyha, előszoba, közlekedő, fürdőszoba, wc és egy kamra került kialakításra. Az építmény tovább bővíthető, ugyanis a tetőtér beépíthető. Az ingatlan színvonalat növeli a 30 nm-es üveges terasz, melyet jelenleg télikertnek használnak.

 

A porta a település központjának egy csendes utcájában található. Pár perces sétával elérhető minden!!  

Irányára: 28 000 000 Ft

Falusi Csok, Hitel igényelhető a megvásárláshoz.

Kifizetést követően maximum 30 napon belül birtokba vehető!

 

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen minket megadott elérhetőségeink egyikén! Tulajdonos telefonszáma: 0620/ 595-9256 Ingatlanügynökség telefonszáma: vagy 06-70-602-13-26 Facebook: Elysium Ingatlanügynökség.

 

 

 

 

(IF688200026)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 125966820

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás