Eladó Telek A Deseda Parton!

company_logo

67 400 000

Ft

4 775 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 17:52
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
14116 m²

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Eladásra kínálunk egy 1 4116 m2-es ( másfél hektárnyi ) belterületi telket, melyen termál vizet prognosztizáltak 650 méter mélységben! A közművek a Panorámás telek határánál húzódnak.

Besorolása Ksz:
' A Ksz építési övezetben a vegyes funkciójú közösségi szabadidő - eltöltés céljára szolgáló építmények és az azokat kiszolgáló épületek helyezhetőek el.

Az építési övezetben elhelyezhető:
- közösségi szórakoztató és kulturális épület
- sportlétesítmény
- bemutató és kiállító létesítmény
- valamint a szabadidőközpont alaprendeltetésének megfelelő kiegészítő, illetve kiszolgáló kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szállás - szolgáltató és irodaépület.' A képek között található a beépíthetőségre vonatkozó szabályozások.

A szomszédban épül egy szuper 4 csillagos kemping, így bármilyen ahhoz kapcsolódó szolgáltatás kialakítására alkalmas, de a Termál Víz Hasznosítása is hatalmas potenciál! Kapcsolati tőkém miatt azonnal tudok céget ajánlani.

A kedvelt tó felett megépült a gyalogos és kerékpáros híd, sétahajós kikötő. 10 perc távolságban található a a Kaposvári Egyetem Pannon Lovas Akadémia lovardája, ahhoz kapcsolódó kiszolgáló tevékenység kiépítésére is kitűnő adta lehetőség.

Szintén a közelben látogatható a Fekete István Látogatóközpont, mely a természetet kedvelőknek mutatja be a környezetet, az arborétumot, a Deseda parkerdőt, a kaland erdőt.

A telekre terv készült egy Termál Wellness Gyógycentrumra, orvosi rendelő, sport öltözők, teniszpályák és Business Centerre, melynek a tervei igény és megegyezés alapján átvehetőek. A termálvíz kitermeléséhez készült termálkút, a kút műszaki tervei, létesítés engedélyterv volt vízjogi létesítés tervei ( utóbbi lejárt ) szintén igény és megállapodás szerint átvehetőek.

Nincs eladó telek a környéken, így éljen a lehetőségek végtelen tárházát rejtő telek megvásárlásával!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145916745

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn