Eladó Ház, Bárdudvarnok

company_logo

199 000 000

Ft

641 935 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
310 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
18248  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Bárdudvarnok-Nagypusztán eladó egy különleges kuriózum, a Gosztonyi vadászkastély! A kastély eredetileg az 1910-es években épült, majd több ízben újjáépítették. A 2000-es évek elején egy olasz tervező elképzelése, tervei alapján - a múlt századi toszkán hangulat jegyében - az épület külső-belső felújításon esett át. 2021-ben aztán megtörtént az ingatlan mai igényeknek megfelelő korszerűsítése is, így jelenleg az épület teljes áramellátását napelemrendszer biztosítja, éves szaldó elszámolással. Az épület fűtése is új, nagy teljesítményű Viessmann hőszivattyús kazánnal, vagy földbe süllyesztett gáztartályból, padló- és konvektoros megoldással történik. Az épület vízellátása kútból és vezetékes vízről megoldott.
A csodás 1,8 hektáros birtokon lévő kastélyépületből a nagyobb, 230 m2-t a jelenlegi tulajdonos használja. Ebben a 8-12 személy elhelyezésére alkalmas épületrészben - mely szintén korabeli olasz hangulatot tükröző járólapokkal, csempékkel burkolt - 1 hálószoba, 1 fürdőszoba, valamint 2 lakosztály (hálószoba fürdőszobával), 12 fős étkező, tálalókonyha, valamint egy nappali található. A hangulatos, épített kandallóval díszített nappaliból kilépve a tágas teraszra érünk, ahonnan csodás kilátás nyílik a gyönyörű, egzotikus növényekkel, évszázados fákkal tarkított parkra.
Az épület kisebb 80 m2-es része - mely külön bejárattal rendelkezik és 2 szobából, konyhából és 1 fürdőszobából áll - jelenleg gondnoki lakásként van használatban, de szükség esetén egybenyitható a nagyobb lakrésszel. Az épület alatt található még egy - szintén az olasz feeling jegyében - boros-, valamint egy kisebb zöldség- és gyümölcstárolásra alkalmas pince is. Ez a különleges hangulatot sugárzó, eredeti olasz antik bútorokkal berendezett, festményekkel, metszetekkel díszített, ugyanakkor mégis korszerű épület várja új tulajdonosát.
A birtok részét képezi még egy különálló épület, melynek középső felében 2 állásos, automata kapus garázs, másikban egy téliesített, fűthető, gépesített nyári konyha, valamint tároló kapott helyet. Megtalálható még a területen egy 12 m-es fedett úszómedence kerti zuhanyzóval, egy három beállós fedett gépkocsiparkoló, egy kisebb és egy nagyobb kerti tároló + kutyakennel, és egy nagyméretű fóliasátor.
E gyönyörű, a Zselici dombság tövében fekvő településen lévő birtokról számtalan kikapcsolódási lehetőség nyílik, akár sportolásról, kirándulásról, vadászatról, halászatról van szó, de a Hencse National Golf Klub is a közelben található. Ugyanakkor Kaposvár csupán 20 perc, a Balatonpart 40 perc, Budapest pedig 2 óra alatt elérhető autóval. Amennyiben fentiek felkeltették érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, az OTP Ingatlanpont ajánlásával!

Referencia szám: M238952

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139074292

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn