Eladó 4852 nm-es telek Balatonberény #4634847

company_logo

19 900 000

Ft

4 101 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 25., 10:51
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
4852 m²

Házszám:
1

Villany:
nincs

Víz:
nincs

Gáz:
nincs
Csatorna:
nincs

Leírás

Eladó 4852 nm-es szántó Balatonberényben.
Balatonberény maga egy gyönyörű település, mely a Balaton déli partján helyezkedik el és kiváló célpont mindazoknak, akik a tó közelében keresnek nyugalmas, de könnyen elérhető helyet. A település közkedvelt turistacélpont, köszönhetően a tiszta strandoknak, a kulturális programoknak és a természeti szépségeknek. Ezenkívül Balatonberény ideális kiindulópont a környékbeli kerékpártúrákhoz és kirándulásokhoz, így az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik aktív pihenésre vágynak, vagy egyszerűen csak élvezni szeretnék a Balaton és a természet nyújtotta előnyöket.

Az ingatlan nem csak mezőgazdasági potenciállal rendelkezik, hanem bájos kilátást is kínál a környező tájra, biztosítva ezzel a tökéletes helyet a testi és lelki feltöltődésre. Jól megközelíthető, mégis elszigetelt, így garantálja a magánéletet és a csendes környezetet.

Amint belépünk a területre, a természet közelségét és a vidéki élet nyugalmát érezhetjük. Egyrészt a szőlőültetvény, amely már évek óta stabil hozamot biztosít, lehetőséget nyújt saját bor készítésére vagy a szőlő értékesítésére. Másrészt a gyümölcsös, ahol különféle gyümölcsfák találhatóak, így a természet adta értékek egész évben rendelkezésre állnak. A szántóföld pedig ideális alapot nyújt zöldségek termesztéséhez vagy akár további szőlő vagy gyümölcsfák ültetéséhez.
Eladó egy egyedülállóan változatos hasznosítású ingatlan 19.900.000 HUF áron, amely szőlőt, szántóföldet és gyümölcsöst magába foglal. Ez a többfunkciós terület tökéletes választás mezőgazdasági tevékenység vagy saját használatra tervezett kertészeti álom megvalósításához.Amennyiben kínálatom felkeltette érdeklődését, kérem keressen elérhetőségeim egyikén, akár hétvégén is.

Hivatkozási azonosító: TK017714-4634847

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147336364

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn