Eladó 1628 nm-es telek Siófok

company_logo

19 900 000

Ft

12 224 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 13:44
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1628 m²

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Siófokon panorámás, zártkerti telek eladó!

Siófok Kiliti városrészében vált eladóvá ez az 1623 m alapterületű zártkerti telek, amely tulajdoni lap szerint szántó besorolású. A telek átminősíthető, ezt követően 3%-ban beépíthető lesz, így akár egy tetőtér beépítéses, 48 m alapterületű házacska építhető rá. Közművek közül vezetékes ivóvíz és elektromos áram az utcában elérhető. Mivel nem lakóövezeti a telek, ezért gáz és csatorna közművek nincsenek kiépítve. A telek környezete nagyon hangulatos, csodás panorámában gyönyörködhet leendő tulajdonosa.

A környéken hangulatos kis hétvégi házakat találunk, így ideális elképzelés lehet egy balatoni nyaraló megépítésének, de akár lakhatásra is alkalmas, hiszen környező házakban állandó lakosok élik békés, vidéki életüket, amelyhez a csend és a nyugalom biztosítja a kellemes légkört.

A telek megközelítése aszfaltos útról lehetséges, mindössze kb. 100 métert kell makadámúton megtenni. Bevásárlási lehetőség, pékség, hentes, orvos, iskola, óvoda, állatorvos 2-3 perces autóútra található. A Balatonpart autóval kb. 10 perc alatt elérhető, Kilitiből kiépített kerékpárúton is megközelíthető a belváros, valamint a szabadstrand.

A telek a Földtörvény hatálya alá tartozik, ezért kifüggesztés köteles!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

Referencia szám: TK030408

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146051530

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás