Egyedi tervezésű, kiváló állapotú, vízközeli lakóház, Balatonlellén!

company_logo

175 000 000

Ft

486 111 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 6., 06:30
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
360 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert:
különálló

Kert mérete:
1102  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló
Építés éve:
Nincs adat

Leírás

KIZÁRÓLAG A LIDO HOME BALATONBOGLÁR Ingatlaniroda kínálatában!
A LIDO HOME BALATONBOGLÁR Ingatlaniroda eladásra kínálja Balatonlelle kedvelt, kertvárosias lakóövezetében, a központ -vízközeli elhelyezkedésű, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, 3 szintes, igényes kialakítású és felszereltségű, kiváló állapotú CSALÁDI HÁZAT.
A LIDO HOME BALATONBOGLÁR Ingatlaniroda által kínált BALATONLELLEI CSALÁDI HÁZ jellemzői:
- Az ingatlan a 2000-es években, téglából épült, szigetelt, szerkezetileg stabil, belső állapotát tekintve kiváló, folyamatosan karban tartott, a tető Bramac cseréppel fedett.
- A Három szintes, szintenként brutto 120 m2-es alapterületű lakóingatlan alagsor, magasföldszint, tetőtér beépítésű, tavalyi évben a belső helyiségeket kifestették és az épület külseje is új színt kapott.
- A riasztóberendezéssel felszerelt épület egyedi gyártású nyílászárói fából készültek, hőszigetelt üvegezéssel
- Az alagsorban kazánház, tároló helyiség, szoba, fürdőszoba, mosókonyha, közlekedő tér, 30 m2-es garázs ( Hörmann garázskapu, elektromos működésű) találhatók, melyek a házban belső lépcsőházból, illetve az udvarról, külső bejáratról is elérhetők.
- A házban élők komfortérzetét és a folyamatos meleg víz ellátást új, nagy teljesítményű Vaillant gáz -cirkó kazán és melegvíztároló biztosítja, a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtési rendszer, a szobákban radiátoros központi fűtési rendszer került kiépítésre.
- A nappali egyik dísz eleme a Légli kerámiából egyedileg készített cserépkályha, mely fűtés kiegészítésre is szolgálhat.
- A Magasföldszinti rész utcafronti főbejáratról érhető el, előtérből nyílnak a helyiségek: étkező, konyha, nappali szoba található egy térben, a ház Dél-Nyugati részéhez 45 m2-es közvetlen kertkapcsolatos terasz tartozik, mely minden helyiségből elérhető.

- a tágas, világos konyha minőségi beépített gépekkel, körben extra méretű előkészítő pulttal, mély tároló elemekkel felszerelt.
- az egyedi tervezés, a különleges építészeti megoldások a ház különleges hangulatát és komfortos használatát biztosítják. A nagy üvegfelületeknek, és a belső ajtók nélküli, boltíves válaszfalaknak köszönhetően a földszinti élettér "átlátható", tágas, benapozott, pozitív hangulatot sugároz.
- ezen a szinten található még az extra méretű, - ( 15 m2-es )- tágas fürdőszoba, nagyméretű hidromasszázs káddal, egyedi bútorzattal, beépített dupla mosdóval, bidével és toalettel felszerelve, külön zuhanyzós fürdőszoba, toalettel, két szoba, közlekedő folyosó, beépített szekrényekkel.
- Az emeletre belső lépcsőház vezet, itt előtérből nyíló, három önálló apartman került kialakításra: a nagyméretű apartman két szoba, két fürdőszoba, konyha-étkező helyiségekből áll, míg a két kisebb szoba-konyha- fürdőszoba helyiség kiosztású.
- A nappaliban, az étkezőben és a tetőtéri lakosztályokban a felszerelt klímaberendezések biztosítják a kellemes komfortérzetet a nyári hőségben is.
- A családi házhoz 1102 m2-es gondozott telek tartozik, mely részben parkosított, részben füvesített, fedett kiülővel, térmegvilágító lámpákkal, a szomszédoktól körben tujákkal intimen elzárt, utcafront kovácsoltvas kerítéssel, elektromos kapurendszerrel felszerelt.
- a költségmentes locsolást fúrt kútról működő automata öntözőrendszer biztosítja.
- Könnyű megközelíthetőség, kertvárosias, nyugodt környezet, állandó lakhatásra, nyaralónak, fizetővendéglátásra is kitűnő választás lehet!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128421766

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás