Egy igazi kuriózum - 7 apartmanos üdülőház a Balaton partján

company_logo

1 500 000 000

Ft

3 061 224 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 30., 11:22
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló, Riasztó

Szintek száma:
2

Kert mérete:
2000  m2

Méret:
490 m²

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Egy igazi ritkaságot szeretnék a figyelmébe ajánlani. Siófok közkedvelt üdülőövezetében Szabadisóstón kínálok megvételre egy bruttó 550 m-es luxus kivitelben épült üdülőházat, melyben 7 különálló apartman és saját wellness részleg található. Az ingatlan egy 2000 m-es közvetlen vízparti telken helyezkedik el, saját stéggel és örök, elvehetetlen panorámával szinte az egész Balatonra.

A két szintes tégla épület 2008-ban az akkori legmagasabb minőségű, prémium építőanyagok felhasználásával épült. A ház szigetelt, a külső nyílászárók eredeti fa ablakok hőszigetelt üvegezéssel, melyeken elektromos redőny és rovarháló fokozza a kényelmet. A telek összközműves, a víz, villany, gáz és a csatorna is bekötésre került.

Az ingatlan fűtését, és hűtését hőszivattyú biztosítja, padlófűtéses és mennyezethűtéses hőleadással. Rendelkezésre áll két kondenzációs gázkazán, valamint a közösségi térben egy impozáns kandalló is megtalálható. A meleg víz előállítását napkollektorok segítik elő, a villamos energia ellátásáról pedig napelemek gondoskodnak. Az egész gépészet egy külön helyiségben kapott helyet, melyet távolról is vezérelhetünk telefonos applikáció segítségével.

A ház elosztása rendkívül praktikus, minden szegletéből a luxus és a kényelem tükröződik vissza. A földszinten található egy hatalmas közösségi tér, innen juthatunk el a konyhába, melyhez egy külön 24 fő részére alkalmas étkező kapcsolódik. A földszinti három apartmanhoz (egyénként 40-45 m-es) is tartozik egy-egy nappali, és mindegyik lakrészhez egy önálló zuhanyzós fürdőszoba. A hálószobákból természetesen a balatoni panorámában gyönyörködhetünk.

A földszinten található az ingatlan ékköve a saját wellness részleg is. Itt finn szauna, gőzszauna, és dézsazuhanyzó is kialakításra került. A fedett teraszon pedig a jakuzziban élvezhetjük a fantasztikus kilátást.

A teljesség igénye nélkül megtalálhatunk még egy 25 m-es tárolót (ahol a kerékpárok, a kerti bútorok, a vízi sporteszközök kaptak helyet), egy háztartási helyiséget, külön női és férfi mellékhelyiséget, és egyéb tárolókat, gardróbszekrényeket. Az emeleten további 4 apartman található, mindegyik 2-2 hálószobával, melyekhez szintén tartozik egy kis nappali, és saját zuhanyzós fürdőszoba. Itt nem csak a hálószobákból hanem az erkélyekről is gyönyörködhetünk a fantasztikus panorámában.

Az udvar gyepszőnyeggel, öntözőrendszerrel ellátott, növényekkel tarkított, gondosan karbantartott. Az elektromos távirányítású kapun keresztül pedig kb 10-15 autó részére térkövezett autóbeálló áll rendelkezésünkre. A közvetlen vízpartnak és a saját stégnek köszönhetően a kertből élvezhetjük a vízi sportok, és a Balatoni nyaralás örömeit. A környezet, illetve a telek adottságainak köszönhetően, a leendő tulajdonos egy értékálló, kockázatmentes befektetést vásárol.

Ez az üdülőház tökéletes választás azok számára, akik szeretnének a nyugalom és a luxus életérzés között élni, és közben az apartmanok bérbeadásával óriási bevételre tehetnek szert. Ne habozzon, hívjon még ma, és egyeztessünk időpontot a megtekintéséhez!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147462121

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn